پایگاه خبری تفرش:

 ساعت 15:07روز یکشنبه سیزدهم بهمن ماه سال 65 بود که مردم صبور وسخت کوش تفرش پس از یک روز کار و تلاش برای استراحت در کانون خانواده گرد آمده بودند و دانش آموزان نیز از اجرای جشن های دهه فجر در مدارس سخن می گفتند ناگهان دو فروند هواپیمایی جنگنده ی سایه ی سیاه و شوم خود را بر شهر گستراند و خون و مرگ و شیون و ناله را به عنوان دستاورد همیشگی استکبار جهانی و ایادی مزدورش و هدیه منادیان دروغین حقوق بشر، نثار مردم تفرش کرد.

به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از خبرنگار اجتماعی ندای تفرش،در این حمله ی هوایی، خیابان امام خمینی (ره)، چهار راه شهید مدرس، خیابان شهید آیت ا... سعیدی، خیابان شهدا، خیابان شهید محسن محبعلی، خیابان شهید حیدری، دبستان شهدا و دبستان زیور کاظمی مورد اصابت بمب ها و راکت های کرکسان سیاه دشمن قرار گرفت و 17 نفر از شهروندان تفرشی به شهادت و37نفر جانباز شدند.

بابک عسگری، بداقعلى بيك محمدى، حسين شاهميرى، حسين محموديان، داوود منصورى، عبدالرضا منصورى، عبداله نوروزى، مجيد فمى تفرشى، محسن بياتى، محسن شفيعى، محمد صابرى، مهدى مومنى نسب، ولى اله دادبين، هادى صيادى، سکینه رحیمی، فاطمه سادات صیادی، مهجبین صیادی شهدای بمباران تفرش هستند.

 

برای دیدن تصاویر شهدا کلیک کنید

 


 

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 5:36 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

دکتر صلاحی عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از کسری بودجه 3 هزار میلیارد تومانی صندوق بازنشستگی کشوری انتقاد کرد.

انتقاد از کسری بودجه 3 هزار میلیارد تومانی صندوق بازنشستگی کشوری

عباس صلاحی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت،‌ با یادآوری دستور کار امروز یکشنبه ( 12 بهمن) کمیسیون اجتماعی مجلس، افزود: جلسه امروز در محل سازمان بازنشستگی کشوری برگزار شد و از سوی مسئولان مربوطه گزارشاتی در این خصوص ارایه شد.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با توجه به اینکه صندوق بازنشستگی برای بودجه سال 94 با کسری بودجه 3 هزار میلیارد تومانی مواجه است و با توجه به تعداد زیاد بازنشستگان این مهم خطری جدی به حساب می‌آید.

این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: صندوق بازنشستگی کشوری دارای بدهی‌ها و شرکت‌هایی است که این کسری بودجه معضلات را دو چندان می‌کند حال امید است در مجلس ردیف‌های اعتباری برای این مهم در نظر گرفته شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی،‌ تاکید کرد:‌ متاسفانه امروزه افزایش حقوق متناسب با تورم نیست لذا این مهم کسری بودجه را دو چندان می‌کند؛ از سویی دیگر بیمه‌های افراد بازنشسته از دیگر مواردی بود که مورد بحث قرار گرفت؛ با توجه به اینکه 36 درصد فرانشیز را باید صندوق بپردازد لذا همین امر هزینه‌ها را افزایش می‌دهد.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 16:59 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش گفت: پشتیبانی مردمی و حرکت در مسیر ولایت فقیه عامل ادامه حیات طیبه انقلاب اسلامی است.

 خبرگزاری فارس: حرکت در مسیر ولایت فقیه عامل ادامه حیات طیبه انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حجت‌الاسلام رسول ظرافت پیش از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت ورود تاریخی امام خمینی (ره) به کشور و آغاز دهه‌فجر گفت: توکل به خدا، اطاعت از رهبری و ولایت فقیه، پشتیبانی و حضور آگاهانه مردم در صحنه‌های اجتماع از عوامل مؤثر در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) با ورود تاریخی خود به میهن ضمن به لرزه درآوردن پایه‌های ظلم و جور با سخنرانی حماسی خود در بهشت زهرا نظام شاهنشاهی را ویران کرد.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش افزود: ملت ایران نیز در 22 بهمن سال 57 با اتکا به روحیه ایمان و با درایت و مدیریت رهبری زمان، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند.

ظرافت با بیان اینکه نواخته شدن زنگ انقلاب در سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب فرصتی مناسب برای تجدید میثاق با دستاوردهای انقلاب اسلامی، آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدا است، تصریح کرد: حفظ استقلال نظام و آرمان‌های امام و شهدا ادامه دهنده راه شهدا و حفظ باورهای اسلامی و انقلابی ملت ایران در برابر هجمه نرم‌افزاری دشمن در عصر کنونی است.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش ادامه داد: از ابتدای انقلاب تاکنون ملت ایران در سایه پشتیبانی از ولایت فقیه و حفظ روحیه سلحشوری خود ضمن دفاع از انقلاب در برابر توطئه‌های دشمنان استقلال خود را حفظ کرده‌اند.

ظرافت افزود: اکنون نیز مردم ایران ضمن تحمل کردن تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی در برابر دشمن اصلی خود یعنی آمریکا که در صدد ایجاد روحیه وابستگی در ملت ایران است با اتخاذ اقتصاد مقاومتی در برابر تحریم‌های دشمن به پیروزی رسیده و به دشمنان نظام ثابت می‌کنند که ملت ایران پیروز نهایی است.

رئیس ستاد دانشگاهیان دهه‌فجر انقلاب اسلامی تفرش نیز در این آیین ضمن تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه‌فجر از حضور پرشور دانشگاهیان شهرستان تفرش در این مراسم تقدیر کرد.

گفتنی است، در پایان این مراسم دانشگاهیان شهرستان تفرش مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش را غبارروبی و گلباران کردند.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 12:37 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

فرماندار شهرستان تفرش گفت: 120 ویژه برنامه فرهنگی، ورزشی و تفریحی همزمان با دهه مبارک فجر در این شهرستان برگزار می شود.

 

« کریم حمیدوند » روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برگزاری مسابقه های ورزشی، مشاعره در سطح دانش آموزی، محفل انس با قرآن، صبحگاه سراسری و به صدا در آوردن زنگ انقلاب، مراسم زنگ انقلاب در دانشگاه و برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب از جمله این آیین ها است.

وی ادامه داد: برگزاری مراسم جشن انقلاب، مسابقه فرهنگی کتاب خوانی و یادواره شهدای تفرش در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در دهه فجر از دیگر برنامه های این شهرستان است.

فرماندار شهرستان تفرش دیدار با سه خانواده شهید به مناسبت بمباران تفرش، دیدار با خانواده جانباز و ایثارگر علی اصغر ماستری، غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا و برگزاری نشست روشنگری با موضوع فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را از عمده برنامه های دهه مبارک فجر امسال از سوی این فرمانداری عنوان کرد.

حمیدوند ادامه داد: همچنین در دهه مبارک فجر 28 طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر 113 میلیارد و 174 میلیون ریال در شهرستان تفرش به بهره برداری می رسد.

وی خاطر نشان کرد: همزمان با ورود تاریخی امام راحل در دوازدهم بهمن ماه و با اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران در مدرسه حاج مسلم شمس و با حضور مسوولان شهرستانی و خانواده معزز شهدا این آیین آغاز می شود

 

 

چاپ این صفحه /http://tafreshcitynews.loxtarin.com/post/1284/"گرکان"، زادگاه پدران علم ایران.htm">

تاريخ : برچسب:, | 9:30 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

روستاها همواره مقاصد مطلوبی برای سفرهای کوتاه هستند، چراکه علاوه بر هوای مطبوع و منظره‌ی بکر برخی از آن‌ها گردشگران را با آثار تاریخی شاید کم‌نظیر و گاه شخصیت‌های کم نظیری آشنا می‌کنند که گاه بدون آنکه بدانیم از کدام تکه از خاک این سرزمین برخاسته‌ایم، با غرور به آنها بالیده‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، روستای هدف گرشگری گرکان در جنوب شرقی شهر تفرش و شمال غربی شهر آشتیان قرار دارد. فاصله آن تا آشتیان حدود هشت کیلومتر و ارتفاع آن از سطح دریا دو هزار متر است.

سفر به این روستا آن هم در ایامی که به عید نوروز نزدیک می‌شویم، به جهت آشنایی با رسوم و سنن اهالی این روستا در روزهای پایانی سال خالی از لطف نیست.

تاریخ گرکان نشان می‌دهد که این روستای کوچک سرزمین عالم پروری است و نقش مهمی را در پرورش دانشمندان عصر حاضر ایران ایفا کرده است.

براساس این گزارش، گرکان بزرگان علم و فرهنگ بسیاری را در دامان خود پرورانده که از آن میان می‌توان به "قریب‌ها" اشاره کرد.

دکتر محمد غریب(پدر طب کودکان ایران)، دکتر عبدالکریم قریب( پدر علم زمین شناسی ایران) و استاد عبدالعظیم قریب گرکانی( بنیانگذار ادبیات نوین فارسی) در این روستا چشم به جهان گشودند.

دکتر احمد قریب(رییس سابق مرکز پژوهشی سازمان انرژی اتمی ایران)، استاد بدرالزمان قریب( عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی و متخصص فرهنگ و زبان‌های باستانی ایران) و ... از جمله بزرگانی بوده‌اند که در این خطه زیسته‌اند.

به نقل از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، کوه کلاهه یا به قول محلی‌ها کوه گُله به ارتفاع 2940 متر در شمال شرقی گرکان قرار دارد و تعدادی قنات در دامنه جنوبی این کوه در گرکان حفر شده که برخی از آن‌ها همچنان دایر است.

آب اصلی این روستا از چشمه‌سارهایی که در جنوب شرقی کوه کلاهه جاری هستند، تأمین شده و از مجاری به نام سُفت عبور کرده و سپس از دره معروف به دره آسیاب‌ها گذشته و باغ‌ها و دشت اصلی گرکان را مشروب می‌کند.

این روستا بسیار قدیمی است و در دوره ساسانیان محل معتبر و بزرگی بوده و برخی آثار تاریخی آن دوره هنوز در این روستا پابرجا هستند.

از آثار تاریخی این روستا می‌توان به آتشکده قلعه خرابه که در بالای کوه دیدگاه قرار دارد و نیز مسجد جامع، آب انبار مستشارالملک، تکیه قدیمی و برج و منزل عبدالعظیم قریب اشاره کرد.

مراسم ویژه‌ای که در گرکان تا این اواخر انجام می‌شد، آب پاشانک بوده که در این مراسم، اهالی گرکان همه ساله در ابتدای تابستان کاسه یا جامی را از آب تمیز پر می‌کردند و به سر و روی هر کسی که از جلو خانه‌ عبور می‌کرد، می‌پاشیدند. هیچ کس از این کار ناراحت نمی‌شد و در بین اهالی این کار تبرک تلقی می‌شده است.

 

از دیگر مراسم این روستا زیارت دو امامزاده در 10 کیلومتری گرکان و نیز مراسم‌های خاص عید نوروز بوده که همچنان برقرار است.

 

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 9:8 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

معاون رئیس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثار گران کشور گفت: دیدار با خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و رسیدگی به مشکلات این عزیزان از تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری است.

حجت الاسلام سید «محمدعلی شهیدی محلاتی» عصر پنج شنبه در جمع مسوولان استان مرکزی و تفرش در فرمانداری این شهرستان افزود: بر اساس دستورات مقامات عالیرتبه کشور، مسوولان بنیاد شهید در همه استان ها و شهرستان های ایران اسلامی حضور یافته و به مشکلات خانواده معظم شهدا و ایثاگران از نزدیک رسیدگی می کنند.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به شخص بنده تاکید کرده اند که بروید و با خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران دیدار کرده و مشکلات زندگی آنان را حل کنید چرا که فداکاری های این قشر از جامعه در زمان جنگ تحمیلی برای هیچ کس قابل جبران نیست.

وی اضافه کرد: جانبازان ، ایثارگران و خانواده های معظم شهدا در هر کجای میهن اسلامی که باشند برای ما مورد احترام بوده و همه این عزیزان به یک اندازه از حمایت های بنیاد شهید و امور ایثارگران برخوردار می شوند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثار گران کشور یادآوری کرد: هم اکنون بیش از سه میلیون و 200 هزار نفر تحت پوشش این نهاد انقلابی هستند و همه تلاش ما جلب رضایت این عزیزان است.

شهیدی در بدو ورود به تفرش مورد استقبال «شکرالله حسن بیگی» سرپرست استانداری استان مرکزی، «عباس صلاحی» نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی ، مقام های محلی و مردم قرار گرفت و با حضور در گلزار شهدای این شهرستان به مقام شامخ شهدای گرانسنگ انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ادای احترام کرد.

حجت الاسلام شهیدی پس از اقامه نماز مغرب و عشاء از نزدیک با اعضای چند خانواده شهید، جانبازان و ایثارگران شهرستان تفرش دیدار کرده و از نزدیک با مشکلات این قشر آشنا شد.

نماینده ولی فقیه و معاون رییس جمهوری در امور ایثارگران فردا(جمعه) نیز به شهرستان های آشتیان و فراهان سفر کرده و با خانواده های شهدا، جانبازان و ایثار گران این شهرستان ها نیز دیدار می کند.

شهرستان تفرش از توابع استان مرکزی 108 شهید ، 256 جانباز و 18 آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است

 

چاپ این صفحه /http://tafreshcitynews.loxtarin.com/post/1282/فرماندار تفرش: طرح "شکرانه سلامت" در تفرش اجرا می‌شود.htm">

تاريخ : برچسب:, | 18:48 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

فرماندار تفرش گفت: طرح شکرانه سلامت در تفرش به منظور رفع مشکلات مددجویان بهزیستی و نیازمندان اجرا می‌شود.

کریم وند/ فرماندار تفرش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، کریم حمیدوند پیش از ظهرامروز در شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی با اشاره به اینکه باید در راستای رفع مشکلات مددجویان گام برداشته شود اظهار داشت: با تحقق این مهم می‌توانیم گام‌های بسیار مهم و تاثیرگذاری را به منظورکاهش آسیب‎‌های اجتماعی برداریم.

وی افزود: درطرح شکرانه سلامت در تفرش کارمندان علاقه‌مند تفرشی با اهدای 3 رقم آخر حقوق خود به صورت ماهیانه می‌توانند در این طرح شرکت کنند و از مددجویان حمایت کنند.

فرماندار تفرش تصریح کرد: باید در ارائه این کمک‌ها و خدمات به افراد نیازمند و مددجویان کرامت و حرمت انسانی این افراد حفظ شود و نهادهای نیکوکاری کارهای خیر و چترهای حمایتی خود را با در نظر گرفتن این مهم گسترش دهند.

حمیدوند با اشاره به اینکه کمک‌های داوطلبانه مردمی به این اداره روند خوبی را سپری می‌کند گفت: در حال حاضر در این شهرستان 56 نفر از نیروهای مردمی در قالب نیروهای داوطلب به افراد نیازمند کمک می‌کنند.

وی افزود: باید تلاش شود تا بتوانیم افراد را به استقلال و خودکفایی برسانیم و برای اقشار تحت پوشش بهزیستی، معلولان و خانواده‌های بی‌سرپرست و نیازمند بتوانیم ایجاد شغل کنیم و با تحقق این مهم بتوانیم عزت نفس را در این افراد ایجاد کنیم.

 

فرماندار تفرش تصریح کرد: تمام فعالیت‌ها درسازمان بهزیستی خودکفایی و بازتوانی حرفه‌ای و ایجاد اشتغال مولد است و در این راستا حمایت خیران و نیز تداوم اجرای طرح شکرانه سلامت می‌تواند بسیار مهم و تاثیرگذار باشد.

حمیدوند با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال برای معلولان و مددجویان با مشکلاتی همراه است گفت: باید در این راستا به شناسایی معلولان و مددجویان توانا و جویای کار بپردازیم و مشخصات آنان را در بانک اطلاعاتی جمع کنیم و بتوانیم با حمایت خیران و ارائه تسهیلات به ای افراد در راستای رفع مشکلات این افراد گام برداریم.

وی افزود: با استفاده از مشارکت‌های مردمی و همت خیران با نزدیک شدن عید نوروز سبد کالا و پوشاک برای مددجویان تامین می‌شود وبا تداوم اجرای طرح شکرانه سلامت  در راستای رفع مشکلات افراد نیازمند این شهرستان گام برداشته می‌شود.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 13:55 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

 
آیین رونمایی از کتاب «مردی که هیچ بود» به‌ عنوان آخرین یادگار به جا مانده از زنده یاد مرتضی احمدی با حضور جمعی از صاحب‌نظران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب «مردی که هیچ بود» نوشته زنده‌یاد مرتضی احمدی و نقد و بررسی آثار این هنرمند فقید، عصر سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ در تالار استاد باستانی پاریزی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران به همت انتشارات ققنوس، مجله بخارا و انجمن علمی تاریخ دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در ابتدای برنامه علی دهباشی مدیرمسئول و سردبیر «بخارا» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرتضی احمدی، برگزاری شب مرتضی احمدی را در زمانی که او در قید حیات بود، به یاد آورد و سپس درباره کتاب «مردی که هیچ بود»، ضمن تقدیر از مدیر انتشارات ققنوس به جهت انتشار آن و نیز حمایت از مرتضی احمدی و تشویق او برای نگارش آثارش، گفت: همین تشویق‌ها باعث شد که تاکنون شش کتاب از او منتشر شود؛ «کهنه‎های همیشه نو» که ترانه‎های تخت حوضی است، «من و زندگی» که برگزیده خاطرات مرتضی احمدی است، «پرسه» که در احوالات تهران و تهرانی‎هاست، «فرهنگ بروبچه‎های ترون» که برگزیده کلمات ویژه و ضرب‎المثل‎های تهرانی‎هاست و «پیش پرده و پیش پرده‎خوانی» و سرانجام «مردی که هیچ بود».

مرتضی احمدی یک مردم‌نگار برجسته بود

سپس ناصر تکمیل همایون در سخنانی، مرتضی احمدی را یک مردم‌نگار و یک آنتروپولوژیست برجسته دانست که «بدون داشتن مدارک پرزرق و برق و چشمگیر و دهان پرکن از دانشگاه‌های بزرگ، آنچنان در این عرصه خودنمایی کرده که کس به گرد پایش نخواهد رسید؛ نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت/ به غمزه مساله آموز صد مدرس شد».

وی همچنین مرحوم مرتضی احمدی را فردی دانست که با مردم زیست و در این زیستن به حقیقتی رسید که خودش را هیچ نمی‌دانست و کتاب «مردی که هیچ بود» را بر همین اصل نامگذاری کرده و این حقیقتی است که سالها قبل مولانا به درستی دریافته بود: من کسی در ناکسی دریافتم/ بس کسی در ناکسی‎ها یافتم.

تکمیل همایون افزود: آنچه در آثار مرحوم احمدی متد و روش اوست، چیزی نیست مگر شوق و عشق و علاقه او به مردم و به تهران مثل مرحوم جعفر شهری که آثار گران‌سنگش چون «پنج جلدی تهران قدیم»، «شش جلدی تاریخ اجتماعی تهران» و «تک جلدی تهران قدیم» هرگونه پژوهش درمورد تاریخ قدیم شهر تهران و تاریخ اجتماعی ایران در صد سال اخیر را مدیون خود کرده است.

مردی که هیچ بود

تکمیل همایون ادامه داد: خانواده مرتضی احمدی اصالتاً تفرشی بود. سابقۀ حضور این تفرشی‎ها در تهران به عهد فتحعلیشاه و حتی عهد کریم خانی می‎رسد. در آن زمان که تعداد باسوادهای هر ایالت به اندازه انگشتان دست بود، منطقه تفرش و آشتیان و گرکان تعداد بی‎سوادهایش به انگشتان دست می‎رسید. از دوره فتحعلیشاه به بعد سیاست فرهنگی دولت قاجار مبتنی بود بر جذب این طبقات باسواد و تحصیلکرده و سکنی دادن آنان در گوشه و کنار شهر تهران. بدین ترتیب بسیاری از مستوفی‌الممالک‎ها و منشی‌الممالک‎های قاجار و پهلوی اول همین تفرشی‎ها بودند.

یک بچه ترونیه تفرشی‎الاصل!

وی با بیان اینکه «تفرشی‎ها در همه زمینه‎ها جلودار بودند»، سخنانش را اینگونه پی گرفت: ما دانشجو که بودیم، مرحوم عبدالعظیم خان قریب استاد گرامر ما بود و ما آنچنان او را احترام کرده و دوست می‎داشتیم که قبل از رسیدن اتوموبیل شخصی‎اش به محوطه دانشگاه صف می‎کشیدیم و گاه برای باز کردن در ماشین برای او و مشایعتش تا بالای پله بچه‎ها به جان هم می‎افتادند. خُب او یک گرکانی بود. مرحوم عبدالکریم قریب استاد مسلم و بدیل زمین‌شناسی ایران بود. جناب پروفسور حسابی و پدرشان هم از همین دست بودند. مرتضی احمدی هم در ادامه همین افراد است و این بار یک بچه ترونیه تفرشی‎الاصل پیدا می‎شود و وارد عرصه مردم نگاری، مردم شناسی و آنتروپولوژی می‎شود!

تکمیل همایون با یادآوری رشد سریع ارتباطات و تغییرات گسترده چهره شهرها و به تبع آن هم‌آمیزی فرهنگ‎های کهنه و نو در این هیاهوی تکنولوژی، شوق مرتضی احمدی را برای تهران‌شناسی و مردم‌نگاری تهران قدیم، ستودنی دانست و اذعان کرد که «به حق او از عهده این مهم برآمده است».

مرتضی احمدی همواره بر اصولش باقی ماند

سپس نصرالله حدادی در سخنانی گفت: نمی‎دانم این حسن اتفاق است یا از بد حادثه ولی هر چه هست، مرتضی احمدی در روز و شبی به یادماندنی از دنیا رفت که تعلق خاطر بسیاری به آن داشت، یعنی سی‎ام آذر ۱۳۹۳، یعنی شب یلدای ایرانی.

مردی که هیچ بود

حدادی افزود: نام مرتضی احمدی حداقل نیم قرن است که در ذهن و خاطره من حک شده و من هرگز بازی زیبای او در سریال بچه محلش، یعنی علی حاتمی را از یاد نمی‎برم. اشاره‎ام به سریال «سلطان صاحبقران» است که مرتضی احمدی نقش نایب‎السطلنه را در این سریال ایفا می‎کرد. علی حاتمی و مرتضی احمدی بچه محله سراب وزیر امیریه گمرک و خیابان مهدی خانی بودند و به قولی بچه ناف تهران قدیم.

وی ادامه داد: مرتضی احمدی آدمی بود که همواره بر اصولش باقی ماند و از رایو به خاطر بی‎احترامی به او تا آخرین لحظه عمرش قهر بود. مرتضی احمدی از میان ما رفت اما مردم ما هرگز او را فراموش نمی‎‌کنند و به نظر من او هنرمندی صادق، مردمی، دوست داشتنی، بی‎ریا، راستگو صادق بود و هرگز عزت نفسش را از دست نداد.

مردی که هیچ بود

در ادامه ارسلان فصیحی هم خاطره‎ای از دوران همکاری‏ خود با مرتضی احمدی نقل کرد و در پایان فیلمی از مرتضی احمدی که در محل انتشارات ققنوس از وی ضبط شده به نمایش درآمد.


 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:9 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: وقوع حادثه رانندگی در مسیر فراهان - تفرش یک کشته و یک مجروح برجا گذاشت.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ «مهدی حسنی» افزود: این حادثه رانندگی روز گذشته بر اثر واژگونی یک دستگاه وانت پیکان در این مسیر رخ داد.

وی بیان کرد: بر اثر وقوع این حادثه راننده خودرو به علت شدت جراحات جان خود را از دست داد و سرنشین آن مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی علت وقوع این سانحه رانندگی را توجه نکردن راننده به جلو و تخطی از سرعت مطمئنه اعلام کرد.

سرهنگ حسنی یادآور شد: علت اصلی وقوع حوادث رانندگی در جاده های استان مرکزی عامل انسانی و توجه نکردن به قوانین راهنمایی و رانندگی است که توجه به این مهم ضروری است

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 14:13 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

امامزاده بی بی طاهره روستای طاد تفرش یکی دیگر از امامزاده های تفرش است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ندای تفرش،پایگاه جامع امامزادگان و بقاع متبرکه ایران اسلامی در خصوص این امامزاده آورده است: مردم براین باورند که امامزاده بی بی ستین فرزند موسی بن جعفر(علیه السلام) و خواهر امام رضا(علیه السلام) می باشد، اعتقاد دارندکه امامزاده بی بی طاهره در روستای طاد خواهر این امامزاده است.
برخی گفته اند امامزاده بی بی ستین(علیها السلام) فرزند امامزاده ابویعلی مهدی ابوالعلاء(علیه السلام) مدفون در شهر تفرش بوده و نسب شریف وی با هشت واسطه به امام صادق(علیه السلام) می رسد. دختران امامزاده ابوالعلاء(سیده بریهه و سیده سترگ معروف به بی بی ستین) به همراه پدر از قم به تفرش مهاجرت کردند. وفات این دو خواهر در دهه آخر قرن پنجم هجری اتفاق افتاده است.

 

 

 

 

 

 

 

اطراف این امامزاده، مردگان روستای طاد را دفن کرده اند.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 15:43 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

مصرف گرایی

 امام جمعه موقت تفرش گفت: اگر از خرید ومصرف کالاهای غربی، صهیونیستی خودداری کنیم سبب ضربه زدن به دشمن خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، حجت الاسلام سرآبادانی در خطبه های آیین عبادی و سیاسی نمازجمعه این هفته در تفرش با اشاره به جایگاه پیامبران ونقش آنها در تعلیم وتعالی انسانها اظهار داشت: تعالیم پیامبران در برطرف کردن نواقص و نیازها و بهبود روش زندگی انسان‌ها نقش بسیار اساسی و مهمی را داشته است.

وی با اشاره به آیه 2 سوره جمعه به معرفی ویژگی‌های پیامبر(ص) پرداخت و افزود: پیامبر(ص) امی بودند یعنی معلم ندیده و یا از شخص دیگری چیزی نیاموخته و هر چه آموخته از عنایات پروردگار است.

امام جمعه موقت تفرش تصریح کرد: پیامبران برای تزکیه و تربیت انسان‌ها و انسان‌سازی در جهانی که پراز زرق وبرق دنیوی است، مبعوث شده‌اند.

حجت الاسلام سرآبادانی با اشاره به اهداف مبعوث شدن پیامبران گفت: پیامبران آمده‌اند که نادانسته‌های انسان را به او یاد بدهند، انسان از دیروز تا به امروز و تا زمان ظهور این‌گونه بوده است که همواره مسائل و موضوعات بسیاری را نمی‌داندو نیاز به شخصی است این نادانسته‌ها را به آنها بیاموزاند.

وی دوعامل جهالت و پیروی از هوای نفس را سبب اسارت انسانی دانست و افزود: پیامبران انسانها را به معروف امر واز منکر نهی می‌کنند، از ناپاکی‌ها دور وغل و زنجیرها را از دست و گردن انسان‌ها بازکرده‌اند.

خطیب نماز جمعه این هفته تفرش با اشاره به اهانت غربیها به ساحت پیامبر(ص) تصریح کرد: این عمل از دشمنان غیر منتظره نیست، این عمل نخستین بار نبوده وآخرین بار هم نخواهد بود، مردم مسلمان و ولایی بارها در مقابل این اهانت‌ها ایستاده وهمواره انزجار خود را اعلام کرده‌اند و اهانت به پیامبر(ص) نشانگر درماندگی دشمن در مقابل موج اسلام خواهی است.

حجت الاسلام سرآبادانی با اشاره به اقتصادمقاومتی گفت: اگر مسلمانان پیامبرگونه زندگی کنند دشمنان در برابر مسلمانان به زانو درخواهند آمد زیرا دشمنان ما اصلی‌ترین اهداف‌شان حفظ منافع مالیشان است. ما اگر از خرید ومصرف کالاهای غربی، صهیونیستی خودداری کنیم سبب ضربه زدن به دشمن می شویم.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 17:7 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

به گزارش خبرنگار اجتماعی ندای تفرش، مردم تفرش با امضای طوماری حمایت هفته نامه وقایع استان مرکزی از اهانت وقیحانه نشریه فرانسوی را محکوم و خواستار برخورد قانونی و بدون اغماض مسئولین با این هفته نامه شدند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 12:40 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

چاه آب 

مدیر منابع آب تفرش و آشتیان گفت: با مسدودکردن چندین حلق چاه آب غیرمجاز در ۲ شهرستان تفرش و آشتیان از برداشت‌های غیرمجاز آب جلوگیری و با متخلفان برخورد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، نبی‌اله محمودیان پیش از ظهر امروز در جلسه ارائه گزارش عملکرد این نهاد در این دو شهرستان اظهار داشت: مصرف آب‌های زیرزمینی در حال افزایش است و با توجه به کاهش بارندگی‌ها و در نتیجه آن کاهش سرعت تجدیدپذیری این منابع این امر به نابودی دائمی حوزه‌های آبخیزی منجر می‎شود.

وی افزود: توسعه کشاورزی‌و صنعت یکی از دلایل افزایش میزان برداشت از منابع آب‎های زیرزمینی شده که در بخش کشاورزی با توجه به سنتی‎بودن روش‌های آبیاری راندمان آب بسیار پایین و هدررفت آب بالا است.

مدیر منابع آب تفرش و آشتیان تصریح کرد: افزایش میزان بهره‎برداری از آب‎های زیرزمینی با توجه به کاهش قدرت تجدیدپذیری این منابع خطراتی همچون فرونشست زمین، کاهش کیفیت آب، تغییر اکوسیستم محیط و خشک شدن چاه‌ها را در پی دارد.

محمودیان با اشاره به مدیریت مصرف آب برای عبور از بحران کم آبی گفت: کم آبی معضلی است که هم‌اکنون اکثر نقاط جهان یا آن مواجه‌اند و در ایران نیز به سبب تشدید خشکسالی در سالیان اخیر مدیریت مصرف آب در کنار استفاده بهینه از آب راه حل عبور از بحران است.

وی افزود: ماموران منابع آب در دو شهرستان تفرش و آشتیان به دنبال حفظ و حراست از منابع آبی اقدام به شناسایی چاه ‎های مجاز به منظور کنترل آبدهی و منصوبات مجاز بر اساس پروانه بهره برداری کرده که در این راستا 55 حلقه چاه شناسایی شد.

27حلقه چاه آب غیرمجاز در تفرش و آشتیان مسدود شد

مدیر منابع آب شهرستان تفرش و آشتیان تصریح کرد: در پی اقدامات ماموران منابع آب در این دوشهرستان همچنین 27 حلقه چاه آب غیرمجاز نیز شناسایی  که 7 حلقه پس از طی مراحل قانونی مسدود شدند.

محمودیان با اشاره به توقیف دستگاه‌های غیرمجاز حفاری گفت: 1 دستگاه حفاری غیر مجاز نیز در این مرحله کشف و توقیف شده است، حفاظت از منابع آب تنها محدود به چاه‎های غیرمجز نیست بلکه حریم رودخانه‎ها و حفظ آن نیز در دستور کار ماموران این شرکت قرار دارد.

وی افزود: ماموران تین نهاد موفق به شناسایی22 از تجاوز به حریم بستر رودخانه شدند که برای5 مورد رای قطعی صادر شده است،7 مورد برداشت غیرمجاز از منابع آبهای سطحی رودخانه قره چای نیز شناسایی و برای 23 بهره بردار متخلف اخطار صادر شد.

برخورد با برداشت کنندگان غیرمجاز آب یک مطالبه عمومی است

محمودیان بااشاره به ضرورت برخورد قانونی با چاه‌های غیرمجاز در شهرستان گفت: پُـرکردن چاه‌های غیر مجاز در این شهرستان یک مطالبه عمومی و خواست مردم و یک ضرورت انکار ناپذیر است و در صورت تاخیر در آن این شهرستان را به کویری خشک تبدیل می‌کند.

وی افزود: امید است باغداران و کشاورزان با درک شرایط موجود و با احساس خطراتی که برداشت های بی رویه به دنبال دارد با ما همکاری لازم را داشته باشند.

مدیر منابع آب تفرش و آشتیان تصریح کرد: صیانت و کنترل منابع آبی از اهداف مهم این نهاد بوده که برای انجام این رسالت مهم از هیچ اقدامی فروگذار نبوده و با متخلفان بر طبق قانون برخورد می‌کند.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 16:53 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

«شکر الله حسن بیگی» روز سه شنبه با صدور حکمی از سوی وزیر کشور به عنوان سرپرست استانداری استان مرکزی منصوب شد.

 

عبدلرضا رحمانی فضلی در این حکم ، حسن انجام وظایف و امور محوله را مورد تاکید قرار داده و خواستار توفیق برای سرپرست استانداری مرکزی شده است.

حسن بیگی پیش از این در سمت معاونت سیاسی استانداری استان مرکزی فعالیت داشته و در پی انتصاب «محمد حسین مقیمی» استاندار سابق مرکزی به عنوان معاونت سیاسی وزارت کشور ، برای سکانداری امور این استان برگزیده شده است.

شکرالله حسن بیگی 53 ساله، فرمانداری شهرستان های تفرش و محلات را در کارنامه اجرایی و سیاسی خود دارد.

استان مرکزی با 29 هزار و 530 کیلومتر وسعت ، حدود یک و 82 صدم درصد خاک کشور را شامل می شود و بر اساس آخرین تقسیمات کشوری استان مرکزی دارای 12 شهرستان ، 20 بخش، 33 شهر ، 62 دهستان، یکهزار و 273آبادی دارای سکنه و یکهزار و 814 آبادی خالی از سکنه است.

استان مرکزی که در سال 56 بر اساس تقسیمات کشوری با مرکزیت اراک به استان مستقل تبدیل شده تاکنون 17استاندار را بر مستند مدیریت خود تجربه کرده و متوسط عمر مدیریتی استانداران این خطه کمی بیشتر از دو سال بوده است.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 14:49 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

جایی نوشته بود درِ زندگانی را که گل نگرفته‌اند، اما اینجا انگار درِ زندگی را مدت‌هاست که گل گرفته‌اند!

 

اینجا روزگار روی دیگرش را نشان داده است. سال‌هاست که با این رویش به این مردم نگاه می‌کند، بد اخم و دلمرده؛ خسیس و تنگ چشم هر آنچه بود و نبود گرفته است. آنقدر گرفته که می‌اندیشی شاید این مردم وقتی از دورانی که روزگار برقرار بوده حرف می‌زنند، رویایی را از گذشته‌ای مرور می‌کنند که هرگز وجود نداشته است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مرکزی، رسیدن به فلوجرد آسان نیست و علیرغم فاصله 38 کیلومتری با مرکز شهرستان به نظر می‌رسد صدای نهضت آسفالت استان مرکزی که زمانی گوش‌مان را کر کرده بود، هنوز به گوش فلوجردی‌ها نرسیده و از مرکز شهرستان که به سمت فلوجرد بروی هفت کیلومتری باید در جاده‌ای خاکی که به گفته‌ی "احمدبیگی" رئیس شورای روستا، "البته صعب‌العبور نیست و اگر همتی بود می‌شد که تا به حال آسفالت شود" را، بروی تا به جایی برسی که می‌گویند روستاست!

نمی‌دانم این جاده، که "صعب‌العبور" نیست مسئولیت مرگ یکی از اهالی این روستا را قبول می‌کند، یا اورژانس که نیامد بیمار را ببرد یا مسئولینی که به گفته اهالی سال‌هاست که رفته‌اند و آمده‌اند و تبلیغ کرده‌اند و وعده داده‌اند و عمل نکرده‌اند و یا، ... زندگی که با این مردم نامهربان شده؟

حتی دفتر ریاست جمهوری هم از سال 81 که احمدبیگی در این مسیر می‌رود و می‌آید و به دنبال آسفالت شدن این هفت کیلومتر است، از وعده‌ی آسفالت دریغ نکرده چه رسد به ادارات استان و شهرستان و نمایندگان مجلس و ... اما، به نظر می‌رسد این هفت کیلومتر روی دست استان که نه، روی دست کشور مانده است!

شاید همان زندگی بدخلق این جاده را همچون غول‌های قصه‌ها بر دروازه این روستا خوابانده تا نه گذر فروشنده دوره‌گردی به آن بیفتد نه آژانسی، نه اورژانسی، نه امکاناتی و نه روز خوشی. شاید اصلا زندگی با آن روی سیاهش، اینجا نشسته و هرچه هست و نیست می‌بلعد و پهلوانی از همان قصه‌ها باید این غول بی‌شاخ و دم را با یکی از پرهای سیمرغ، البته اگر چیزی از آن مانده باشد، خاکستر کند تا باز هم جریان زلال حیات به این خطه فراموش شده بازگردد.

ترکی حرف می‌زنند و اگر زبانشان را ندانی هم نگرانی نیست، چراغ رابطه به یمن علاقه وافر آنها به برقراری ارتباط و درد و دل به امید رهایی از ظلم زندگی، خاموش نمی‌شود اما، ... چه بگویی اصلا شرمنده می‌شوی اگر بگویی درک‌شان می‌کنی، وقتی درک این شرایط تنها زمانی میسر است که اینجا با آنها زندگی کرده باشی و فرزندت در تب سوخته باشد و نه به دکتر دستت برسد و نه به درمان.

درک این مردم با شکم‌های سیر آنقدرها هم راحت نیست.

اینجا همه چیز رنگ فراموشی گرفته؛ غباری از خستگی و ناتوانی. اینجا نمی‌توانی خستگی در کنی اینجا همه خسته‌اند هر چند وارد که می‌شوی به امید اینکه شاید همان پهلوانی باشی که انتظارش را می‌کشند، چنان دور و برت را می‌گیرند و کورسویی از امید در عمق چشمان‌شان جان می‌گیرد که شرمنده می‌شوی بگویی تازه خبردار شده‌ای اینجا مردمی هستند که زندگی با روی خوشش آنان را از یاد مردمان خوشبخت برد تا روی ناخوشش را برایشان به نمایش بگذارد.

زندگی انگار اینجا انتقام می‌گیرد. انتقام چه چیز و چه کس را کسی نمی‌داند اما، اینجا جای ماندن نیست، برای همین است که همه رفتند. کسی نمانده جز چند خانواری که تعدادشان به 40 هم نمی‌رسد و البته شاید در تعریف خانوار هم نمی‌گنجند.

کسی نمی‌داند مادری با 5 فرزند نابینا در این میان تاوان چه چیز را پس می‌دهد. شوهرش که چوپان بود و تکیه‌گاه، سال گذشته در تصادف رانندگی جان باخت و او را با فرزندان نابینایش که نمی‌داند، چرا همه چشم بر دنیا بسته به دنیا آمدند تنها گذاشت.

کوچکترین‌شان پسری 9 ساله است. هیچکس قبول نکرده به آنها درس بدهد و در این شرایط از درمان سوال کردن هم، مضحک به نظر می‌رسد. هر بار که مسئولی به روستا آمده(از جمله نماینده‌شان در مجلس‌) قول کمکی داده و رفته و هنوز از کمک خبری نیست. سقف بالای سرشان را کمیته امداد ساخته و نانشان را هم او مهیا می‌کند هرچند ماهیانه‌های امداد و یارانه جوابگوی نیاز نیست و کمک‌های مردمی آنها را از گرسنگی می‌رهاند.

می‌گویند چیز زیادی نمی‌خواهند؛ تنها آلونکی در نزدیکی تا شاید بتوانند چند رأس دام بخرند و به سیاق پدر به شیوه چوپانی روزگار سر کنند.

زندگی زمانی اینقدرها به فلوجرد سخت نمی‌گرفت. هرچند با کوه‌های بلند احاطه‌اش کرده بود اما، تشنه‌اش نمی‌گذاشت. آنهم در تفرش که به فراوانی آب شهره است!

این روزها فلوجرد بدجور تشنه است. در بهترین زمان بارندگی مردم این روستای فراموش شده هر یک روز در میان یک ساعت آب دارند، آن‌هم اگر خشکسالی بیخ گلوی روستا را نگرفته باشد‌ که اگر خشکسالی بر مدار بخت این روستانشینان نشسته باشد، صدای پای آب هفته‌ای یکبار به گوش لوله‌های خسته‌ی آب فلوجرد می‌رسد.

احمدبیگی می‌گوید: لوله‌کشی آب هم که باز براساس وعده‌ی مسئولان قرار بود در عرض سه هفته تعویض شود، دو سالی است که موجودی ناقص‌الخلقه مانده است و به قول او، مگر یک روستای 32 خانواری چقدر لوله‌کشی می‌خواست که نشد و نمی‌شود!

با این اوضاع و احوال ساده‌لوحی است اگر بیندیشیم که این روستا گاز دارد و مردم مجبور نیستند نفت بسوزانند در این زمستان‌های خشک و بازهم ساده لوحی است اگر بیندیشیم مسئولان در این‌باره هم قولی نداده‌اند.

تلفن هم روی خوشی به این مردم نشان نداده. به گفته‌ی احمدبیگی اینجا موبایل آنتن نمی‌دهد و تجربه ما نشان داد که واقعا هم نمی‌دهد... چند سال پیش یک خط تلفن به اینجا آمد و اتاقی هم، دفتر مخابرات روستا شد اما، پس از مدتی مردم خسته، عطای شنیدن صدای خویشاوند را به لقای قطعی‌های مکرر تلفن بخشیدند و، اینهم از این.

مخابرات گفته بود این نشد سیم‌کارت می‌دهیم و مردم ثبت‌نام کردند و 6 ماه بعد که بالاخره چشم مردم به جمال سیم‌کارت‌ها روشن شد دوباره آنها ماندند و خط ندادن سیم‌کارت‌ها و دوباره مخابرات که، قدیمی‌ها را تحویل بدهید سیم‌کارت جدید بگیرید که آن‌هم یک سال و نیم طول کشید و در همین اثنا بود که زندگی! یک نفر را در نبود هرگونه امکان مخابراتی از روستانشینان فراموش شده گرفت و آنان ... هنوز صدای خویشاوند را از آن‌سوی خط بریده بریده می‌شنوند و نمی‌شنوند و آرزو می‌کنند که ایکاش دوباره کسی در این وانفسا ناخوش نشود.

مزارع فلوجرد بالاتر از سطح رودخانه‌ای است که در این بحران کم‌آبی، آبش پایین رفته و به سختی همسایگانش را سیراب می‌کند و همزمان با پایین رفتن آب بود که مزارع هم تحلیل رفتند و امروز نشانی از آن مزارع سرسبز نمانده است تا شخمی بخورند و قوتی مهیا کنند برای مردمی که حالا ذخیره قوت لایموت‌شان یارانه است و حقوق ناچیز کمیته امداد، که برای گرفتنش باید سهمی از یارانه را خرج راه کنند؛ و در این میان اگر مادری باشی که رنج نابینایی 5 فرزند را به دوش خسته می‌کشد، هر ذره از این پول برایت جواهری گرانبهاست.

جوانان رفته‌اند و ماندگان توان آب کشیدن به مزرعه بزرگ کنار رودخانه را که روزگاری بهترین مزرعه این دشت بود و نان 25 خانوار را می‌داد ندارند.

جهاد کشاورزی گفته بود که از سهم مناطق محروم کاری برایشان می‌کند اما، هنوز خبری نیست. انگار سهم آنها از مناطق محروم هم در فراموشی دیرپای زندگی به نسیانی بزرگ سپرده شده است.

احمدبیگی می‌گوید: 15 سال پیش یک جفت گراز توسط محیط زیست در این دشت رها شده که زاد و ولد کردند و سهمی از نابودی مزارع کنار قره‌چای را به خود اختصاص دادند و البته محیط زیست چنین اقدامی را تکذیب می‌کند.

روزگار هرچند به سختی اما، می‌گذرد و دارایی هر خانوار گاوی یا گوسفندی است و آنچه در دشت روستا کشت می‌شود قوت لایموت این زبان بسته‌هاست.

زمستان هم اینجا اگر برفی در کار باشد سدی می‌شود در مسیر روستا و به قول احمدبیگی تلفن پشت تلفن باید آنقدر زنگ بزنند تا مگر تراکتوری بیاید و نصفه نیمه جاده خاکی را که حالا گل شده پاک کند و مسیری باز شود برای رفتنی یا آمدنی .

اینجا به هر طرف می‌چرخی فریاد محرومیت بلند است. می‌اندیشم آیا این مردم از ماجرای اختلاس‌های میلیاردی خبر دارند و آیا اصلا میلیارد در دایره لغات آنان جایی دارد؟ و آیا در این سال‌ها که آنها در انتظار آسفالت جاده‌ی هفت کیلومتری روستا چشم براه مانده‌اند چند نیازمند دیگر تسهیلات میلیاردی را صرف ساخت ویلاهای چندهزار متری کرده‌اند و آیا ... ؟

ما نمی‌دانیم گوش چند مسئول صدای این گزارش را می‌شنود و آیا مردمان چند روستای دیگر در این استان یا کشور شب را با لالایی فقر به روز می‌رسانند ‌اما، خبرگزاری ایسنا با کمال میل جهت معرفی این مردمان دردمند صبور به آنها که درد همسایه خواب از چشمانشان می‌رباید آماده است.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 9:35 | نویسنده : میثم اله وردی |