فرماندار تفرش گفت: شرکت دانشجویان در اردوهای جهادی بیانگر اعتماد این قشر به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و اردوهای جهادی کمک فراوانی در رفع مشکلات روستائیان می کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، بهروز اردلان صبح امروز در جلسه ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی شهرستان تفرش با اشاره به ضرورت همکاری عمومی دستگاه ها و متولیان در اردوهای جهادی اظهار کرد: همکاری و هماهنگی ادارات در تهیه نیازمندی های این اردو و پشتیبانی و در اختیار گذاشتن وسیله نقلیه در اجرای موفق این اردوها نقش تاثیر گذاری را ایفا می کند.
وی افزود: اردوهای جهادی به سنت معمول هرساله در سطح کشور و استان و شهرستان برگزار می شود و مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و اهدافی که دنبال می کند از شعارهای اصلی و مبنایی انقلاب اسلامی است.
اردلان تصریح کرد: محرومیت زدایی از اقشار محروم روستاها از شعارهای مود تاکید امام خمینی(ره) بوده که آثار و برکات خوبی را برجا گذاشته است و سبب حضور جوانان پرشور در روستاها و رفع مشکلات بوده که درس عملی نیز برای جوانان است.
فرماندار تفرش همکاری های لازم همه ادارات را مستلزم اجرای موفقیت آمیز این اردوها دانست و گفت: همانگونه که در سالهای گذشته همکاری و مساعدتهای لازم مسئولان تفرشی در اجرای این اردوها نقش مهمی داشته در امسال نیز با همکاری می توانیم این اردوها را به نحو شایسته ای اجرا وشاهد آثار خوبش به ویژه کاهش محرومیتها در روستاها باشیم.
فرماندار تفرش اخلاص در عمل را از ویژگی های اصلی اردوهای جهادی برشمرد و گفت: ارزش کار اردوهای جهادی به سبب خالص بودن عمل در عرصه های سازندگی برای خدمت رسانی به مردم کاری ارزشمند است.
اردلان تصریح کرد: اردوهای جهادی از طرح های مهم ارزشمندی است که هم کمک های بسیار بزرگی به دولت است و هم سبب ایجاد روحیه مسولیت پذیری در جهاد گران می شود.
وی افزود : فعالیت هایی که امروز اردوهای جهادی انجام می دهند در امتداد فعالیت های جهاد سازندگی است که در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی انجام می دادند.
فرماندار تفرش با اشاره به شعارسال گفت: اگر بتوانیم بین مسائل اقتصادی و فرهنگی رابطه بیشتری ایجاد کنیم و به فرهنگ کار جمعی و مشارکتی و فرهنگ مصرف صحیح توجه ویژه داشته باشیم می توانیم اقتصاد را در روستاها متحول کنیم که در این راستا اردوهای جهادی و بسیج سازندگی می توانند نقش مهمی را ایفا کنند.


فرمانده سپاه تفرش گفت: اردوهای جهادی نمادی از مدیریت جهادی وعزم ملی است که برای رفع مشکلات در مقابل دشمنان به وجود می آید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، سرهنگ علی فراهانی صبح امروز در جلسه ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی شهرستان تفرش اظهار کرد: اردوی هجرت1 شروع انقلاب، اردوی هجرت2 گذر از 8سال جنگ با همت مردم و مسئولین، اردوی هجرت 3محرومیت زدایی است که به واسطه این اردوها نیازهای مردم مناطق محروم رفع می شود.
وی افزود: در سال 93 اردوهای یک ، سه ، هفت ، ده روزه با حضور جوانان پرشور تفرشی در روستاهای مناطق محروم این شهرستان اجرا می شود.
فرمانده سپاه تفرش با اشاره به فغالیت های اردوهای جهادی سال 92 گفت : در سال گذشته با همت مردم، مسئولان، جوانان توانستیم اقداماتی مانند مرمت و بهسازی مدارس، احداث یک واحد مسکونی در روستای ابره در، احداث 2غسالخانه، دیوار کشی اطراف گلزار، سم پاشی، نصب سطل زباله، اعزام اکیپ پزشکی، جمع آوری زباله ها، رنگ آمیزی دیوار کلاس های مدارس را در شهر و روستاهای تفرش به مرحله اجرا درآوریم.
سرهنگ فراهانی افزود: فرهنگ سازی و ترغیب و تشویق و مشارکت در کارهای دسته جمعی، غنی سازی اوقات فراغت از مهمترین اهداف این اردوها است.
وی با اشاره به اردوهای جهادی امسال تصریح کرد: در سال 93 احداث 2 واحد مسکونی، سرویس بهداشتی و حمام، سیم کشی یک واحد ساختمانی، لای روبی قنوات، سم پاشی دام، مایه کوبی دام، اعزام اکیپ پزشکی، توزیع سبد کالا، اجرای اقدامات فرهنگی، غبار روبی مساجد و اماکن متبرکه ،اجرای کلاسهای آموزشی در زمینه اشتغال، کشاورزی، مشاوره، مرمت و بهسازی مدارس، ترمیم میز و صندلی، نقاشی دیوار مدارس، حضور مهندسان کشاورزی در روستاها و مبارزه با آفات کشاورزی به صورت رایگان و سایر فعالیتهای فرهنگی، بهداشتی، آموزشی، بهداشتی در شهر و روستاها انجام می شود.
اردوهای جهادی نمادی از مدیریت جهادی و عزم ملی است
فرمانده سپاه تفرش با اشاره به اهمیت و جایگاه اردوهای جهادی گفت: اردوهای جهادی نمادی از مدیریت جهادی وعزم ملی است که برای رفع مشکلات در مقابل دشمنان به وجود می آید.
وی افزود: بسیج در فرهنگ، اقتصاد و عزم ملی پیشگام بوده و همانطورکه در هشت سال دفاع مقدس در صحنه حضور داشت و نگذاشت ذره ای از خاک ایران به دست دشمنان بیافتد هم اکنون نیز در پاسداری از دستوردهای انقلاب تلاش می کند.
سرهنگ فراهانی با بیان اینکه مردم مناطق محروم از حضور اردوهای جهادی و خدمات بسیج سازندگی رضایت دارند، تصریح کرد: رضایت مردم از نظام نیز از نتایج این اردوها است.
فرمانده سپاه تفرش با اشاره به اینکه در اعمال نیت مهم است، گفت: باید در مدیریت جهادی عمل انسان خالص و فقط برای خدا باشد که اگر غیر این بود ارزشی ندارد.
وی تصریح کرد: در جامعه امروزی اردوهای جهادی با نیت خالص و مدیریت جهادی می تواند در نهایت هرچه تمام برای ایجاد فرهنگ اسلامی و رفع مشکلات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و عمرانی تلاش شود.
پرداختن به فرهنگ اساس کار اردوهای جهادی است
فرمانده سپاه تفرش با اشاره به اینکه پرداختن به فرهنگ اساس کار اردوهای جهادی است گفت: کار اردوهای جهادی تنها عمرانی نیست و پرداختن به فرهنگ اساس کار این اردوها است.
وی افزود: شناخت و درک شرایط موجود از شاخصه های مهم اردوهای جهادی بوده و تلاش گران جهادی ها بعنوان ابزاری است تا بتواند برای بیان دردهای افراد محروم به مسولان تلاش کنند.
سرهنگ فراهانی تصریح کرد: هجرت یک جهاد فی سبیل الله است و زمانی معنا می شود که در مقابل دشمنان ایستادگی کنند.
وی با اشاره به اردوهای جهادی افزود: نباید فکر کرد که در اردوهای جهادی فقط خدمترسانی انجام می شود بلکه نیت و کار جهادگران مقابله با دشمن است.


واحد مرکزی خبر / اجتماعی
سه محصول آرایشی و بهداشتی در فارس غیر قابل مصرف اعلام شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروزگفت: این محصولات شامل کرم گیاهی گلاب ، کرم گیاهی آلوئورا و روغن موضعی مخصوص ترک دست و پا و تبخال با نشان تجاری شرکت طبیعی معجزه و سلامت به سفارش شرکت گلچین تفرش است.
نیک نهاد افزود: براساس گـزارش های بــهداشتی از مردم درخواست مــی شود از این فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز فاقد مجوز بهداشتی و برچسب اصالت و سلامت کالا وزارت بهداشت استفاده نکنند.
0002


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از تصویب کلیات طرح"افزایش نرخ باروری و جلوگیری از رشد کاهش جمعیت" گفت: حق نداریم با ملزومسازی زوجها، مسئولیت افزایش جمعیت را بر دوش خانوادهها بگذاریم و با این بهانه به حریم خصوصی مردم وارد شویم.
عباس صلاحی در گفتوگو با خبرگزاری آنا، با تاکید بر اینکه در قرآن کریم صراحتا اعلام شده که در دین مبین اسلام، هیچ اجباری به فرزندآوری نیست تصریح کرد: اگر دین ما مردم را ملزم به داشتن فرزند نکرده است، پس ما چطور میتوانیم با اجرای سیاستهای تنبیهی زوجها را مجبور به فرزندآوری کنیم.
نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس نهم با طرح این پرسش که در کجای دنیا انجام عمل وازکتومی غیرقانونی است و برای آن مجازات در نظر گرفته میشود افزود: هدف از اجرای طرح " افزایش نرخ باروری و جلوگیری از رشد کاهش جمعیت"، ترویج فرهنگ فرزندآوری در بین جوانان بوده است درحالیکه به اشتباه به مردم القاء شد که ما میخواهیم با اجبار به حریم خصوصی مردم وارد شویم.
وی با یادآوری اینکه اجرای این طرح با نظام سلامت تقابل ندارد ادامه داد: انجام وازکتومی و توبکتومی کسانی که براساس اعلام نظر کمیته پزشکی و پزشکی قانونی معرفی میشوند قانونی است.
دخالت در زندگی خصوصی افراد با اجرای طرح افزایش جمعیت اجباری
صلاحی رابطه ایجاد محدودیت در افزایش جمعیت و تاکید همه جانبه بر ضرورت رشد نرخ باروری در خانوادهها را با دخالت در زندگی خصوصی افراد دوسویه قلمداد کرد و افزود: با توجه به اینکه در 20سال گذشته همواره تنظیم خانواده در کشور مورد تاکید قرار گرفته امروز شاهد آن هستیم که کشور به سمت سالمندی و کاهش جمعیت گام برمیدارد پس امروز نوبت اجرای برنامههای تشویقی برای مردم است نه اعمال روشهای تنبیهی که پیامدی جز ادامه روند کاهش رشد جمعتی در بر ندارد.
وی در نظر گرفتن مزایای اجتماعی برای جامعه هدف طرح افزایش موالید را یکی از بهترین راهکارهای افزایش جمعیت برشمرد و ادامه داد: در صورتیکه زوجین با تفاهم بخواهند عمل وازکتومی یا توبکتومی را انجام دهند، نباید در روند اجرای این تصمیم مانعی لحاظ شود چرا که نباید اجازه دهیم بهداشت خانوادهها چه جسمی و چه روانی به خطر بیفتد اما بیشک من نیز با انجام عملهای جراحی وازکتومی و توبکتومی غیرقانونی مخالف هستم.
زیرساختهای افزایش جمعیت با شعار ایجاد نمیشود
صلاحی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد زیر ساختهای اجتماعی و اقتصادی باید پیششرط افزایش جمعیت شود متذکر شد: اگر در جامعه ما ابتدا این زیرساختها آماده و تامین شوند، شاهد رشد تمایل زوجها به فرزندآوری خواهیم بود چراکه جمعیت با شعار افزایش نمییابد.
وی با تاکید بر اینکه افراد با سنجش میزان تواناییهای اقتصادی و اجتماعی خود، نسبت به بارداری یا پیشگیری از فرزندآوری تصمیم میگیرند یادآور شد: خانوادهها باید نسبت به تامین آینده فرزندان خود مطمئن باشند تا بتوانند برای بارداری تصمیم بگیرند که این آینده با تامین امکانات از سوی دولت همچون تحصیل،ازدواج و اشتغال تضمین میشود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه مسئولان اصل را رها کرده و به فرع موضوع فرزندآوری چسبیدهاند تصریح کرد: کارشناسان بر این باورند که اعمال سیاستهای اجباری افزایش جمعیت بدون در نظر گرفتن اعتبارات و امکانات، آینده فرزندانی که حاصل اجرای طرح "افزایش نرخ باروری و جلوگیری از رشد کاهش جمعیت" هستند را با آسیبهای بیشمار اجتماعی مواجه خواهد کرد و به تبع، شاهد آن خواهیم بود که بر حجم مشکلات جامعه افزوده میشود.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفرش از پیشبینی برداشت 10 هزار تن گندم از مزارع این شهرستان خبر داد.
علی محبعلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، گفت: برداشت گندم در برخی مناطق گرمسیر این شهرستان آغاز شده و تاکنون حدود 450 هکتار گندم برداشت شده است.
وی افزود: شش هزار هکتار از مزارع این شهرستان به گندم دیم و هزار و 200 هکتار به کشت گندم آبی اختصاص دارد.
محبعلی با بیان اینکه برداشت جو از مزارع این شهرستان رو به اتمام است، گفت: پنج هزار تن جو آبی و 300 تن جو دیم از مزارع این شهرستان برداشت شد.
وی سطح زیر کشت جو دیم را 200 هکتار و سطح زیرکشت جو آبی را 1200 هکتار عنوان کرد و گفت: میانگین عملکرد برداشت جو چهار تن در هکتار و میانگین حداکثری برداشت جو در این شهرستان پنج تن به ازای هر هکتار است.


فرماندار شهرستان تفرش گفت: اجرایی شدن مصوبات کارگروه کشاورزی تاثیر به سزایی در ایجاد اشتغال دارد.

به گزارش روز پنج شنبه روابط عمومی فرمانداری تفرش ˈبهروز اردلان رادˈ در نشست کارگروه کشاورزی شهرستان تفرش بیان کرد: اقشار مختلف مردم و مسوولان باید در راستای اجرای طرح توسعه بخش کشاورزی تلاش کنند واز این ظرفیت خدادادی در راستای ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری استفاده نمایند.
وی با یادآوری مفاد سند چشم انداز و برنامه های پنج ساله توسعه کشوراظهار کرد: بخش کشاورزی در اولویت اول قرار داشته و برای پیشرفت و توسعه چشمگیر در کشور باید سرمایه گذاری ها بیشتر به سمت این بخش هدایت شوند.
فرماندار تفرش بیان کرد: سقف بالای در نظر گرفته شده برای ارائه تسهیلات به کشاورزان از محل صندوق توسعه ملی لزوم توجه به ظرفیت های این بخش در شهرستان و ارائه توجیهات کارشناسی لازم توسط اداره جهاد کشاورزی را می رساند.
وی با یادآوری مسائل و مشکلات موجود در دامداریها، زنبورداری ها و مرغداری ها گفت: سیاست های فرمانداری و جهاد کشاورزی در راستای حفاظت و حمایت از دامداران و کشاورزان است.
اردلان راد خاطرنشان کرد: مصوباتی که در کارگروه کشاورزی اتخاذ می شود برای تمام دستگاه های مربوطه فصل الخطاب بوده و همه باید در راستای عملیاتی شدن آنها گام بردارند.
تکمیل پروژه های کشاورزی بالای 80 درصد پیشرفت و فرهنگ سازی برای صرفه جویی شهروندان در مصرف آب از دیگر مصوبات این کارگروه بود.
شهرستان تفرش با 26 هزار نفر جمعیت در 80 کیلومتری شمال شرق اراک - مرکز استان مرکزی- واقع شده است.


نماینده مردم تفرش در مجلس گفت: سازههای فاز دوم تصفیه خانه تفرش ساخته شده و با تخصیص ۷ میلیارد ریال اعتبار در آیندهای نزدیک مشکل این مرکز حل میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، عباس صلاحی در جلسه بررسی مشکلات شهرستان تفرش با اشاره به ضرورت همدلی و وحدت مردم و مسئولان در راستای رفع مشکلات موجود در این شهرستان اظهار کرد: همدلی مردم و تامین نیازهای شهرستان توسط مسئولان سبب توسعه شهرستان تفرش می شود.
وی افزود: هماهنگی و همگامی اعضا شورای شهر و شهردار سبب پیشرفت شهر تفرش میشود.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس با تأکید بر ارتباط نزدیک شوراها و دهیاران با مردم گفت: شوراهای اسلامی و دهیاریها دو کانون تسهیلگر توسعه در مناطق مختلف هستند و با تعامل نزدیک بهرهگیری حداکثری از مشارکت مردم در کارها می توانند موفق باشند.
صلاحی تصریح کرد: با توجه به کاهش اعتبارات تخصیص یافته در شهرستانها با برنامهریزی مدون و عدم معرفی طرح جدید امیدواریم طرحهای نیمه کاره تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: با توجه به فرسوده بودن بیش از 30 درصد لولههای آب شهری, این لولههای فرسوده نیاز به تعوض دارند زیرا روزانه سبب پرت 6 تا 7 لیتر آب شرب میشود.
نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تکمیل فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب تفرش گفت: سازههای فاز دوم این تصفیهخانه ساخته شده و با تخصیص 7000میلیون ریال اعتبار در آیندهای نزدیک مشکل این مرکز حل می شود.
صلاحی تصریح کرد: بررسی مشکلات گردنه گیان و افتتاح جاده جدید تا پایان شهریور، واگذاری ساختمان های نیمه کاره به اداراتی که به فضای فیزیرکی نیازمند هستند، خرید ماشین پیشرو و تامین آشیانه آتش نشانی، احداث پارک بانوان با اعتبار اولیه یک میلیارد ریال، اختصاص 1200متر مربع زمین به منظور ساخت درمانگاه تامین اجتماعی در کوی امام خمینی(ره) ، تجهیز آمفی تئاتر پروفسور حسابی به سیستم صوت و تصویر مناسب به منظور پخش فیلم های سینمائی، پیگیری مشکلان احداث پاسگاه جفتان و گازرسانی به روستاهای تفرش از مهم ترین مشکلاتی بوده که نیازمند بررسی و مجاهدت های اعضا شورای شهر و بخش در رابطه با حل آنها است.



به گزارش عصرایران، عباس صلاحی با اشاره به نقش تاثیرگذار شهرداری تهران به عنوان یکی از ارکان مهم در فعالیتهای فرهنگی اجتماعی افزود: اگر اقدام سازمان فرهنگی هنری شهرداری با هدف ساماندهی آموزش موسیقی باشد، قاعدتا برای آموزشها مصوبههایی وجود دارد که میتواند در این بخش مورد توجه قرار بگیرد. گرچه باید توجه داشت که به علت استقبال گسترده مردم به ویژه جوانان و نوجوانان از فعالیتهای فرهنگسراها، اقدام اخیر سازمان فرهنگی هنری شهرداری به نوعی موجب وقفه در ارائه خدمات به این قشر شده است.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس با تاکید بر هجمه دشمنان و بیگانگان به عرصه فرهنگ افزود: یکی از عوامل مهم جنگ نرم در عرصه فرهنگ بهرهبرداری از موسیقی مبتذل و مخرب است که با فرهنگ ما همخوانی ندارد یا از جایگاه متناسب با فرهنگ ما برخوردار نیست و مطمئنا این نوع موسیقی آثار مخرب هم خواهد داشت.
صلاحی در پایان خاطرنشان کرد: اگر به دنبال فعالیتهای فرهنگی هستیم، باید به سمت و سویی حرکت کنیم که با فرهنگ جامعه همسو و متناسب باشد. قاعدتا فرهنگ منحط غربی موجب فساد خواهد شد که مهار آن بسیار مشکل است. اگر قرار است کار فرهنگی انجام شود باید برنامهریزیشده باشد و مسئولان اجرایی باید ضمن نشر اقدامهای متناسب با مطالبات جامعه در چارچوب قانون، اخلاق و روحیه جامعه، از شبیخون فرهنگ مخرب و منحط غرب هم جلوگیری کنند.


عباس صلاحی تأکید کرد: طرح افزایش نرخ باروری در جامعه درست تفهیم نشده است.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، با اشاره به تصویب کلیات طرح افزایش نرخ باروری توسط مجلس اظهار کرد: متأسفانه این طرح به درستی در جامعه تفهیم نشده است
وی با تأکید بر اینکه این طرح، طرح بسیار خوبی است، گفت: افرادی هستند که درصدد به غلط جا انداختن این طرح در کشور برآمدهاند.
صلاحی تصریح کرد: رویکرد این طرح اینگونه نیست که احیاناً اگر شخصی تمایل به انجام عمل وازکتومی و یا توبکتومی داشته باشند مجازاتی برایش در نظر گرفته شود اما، قطعاً قانون مجازات سقط غیرقانونی همچنان به قوت خود باقی است و اجرایی میشود و در صورتی که زوجین با تفاهم بخواهند عمل وازکتومی و یا توبکتومی را انجام دهند، جهت اجرای این تصمیم ممانعتی وجود نخواهد داشت.
نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس هدف این طرح را تشویق افراد به افزایش موالید عنوان کرد و گفت: به هیچ عنوان در این طرح بحث تهدید و مجازات مطرح نیست بلکه صرفاً ترغیب افراد به افزایش فرزندآوری مطرح است و اجبار و همچنین تهدید به حبس و زندان برای جامعه وجود ندارد.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی از برگزاری ۹ محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ماه مبارک رمضان و با حضور قاری مصری در شهرستان های استان مرکزی خبر داد.
حجت الاسلام آیت الله عباسیان در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به این قاری مصری اظهار کرد: محمد محمود مریجی قاری برجسته مصری با حضور در مساجد و بقاع متبرکه استان مرکزی محافل انس با قران کریم را برگزار می کند.
وی افزود: ایجاد انگیزه فرهنگ قرآنی در بین خانواده ها به ویژه مقطع سنی نونهالان و نوجوانان و جوانان و آشنایی با مفاهیم قرآن و قرآن خوانی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: محافل قرآنی تحت عنوان با کاروان نور در ضیافت الهی با هدف انس جوانان و نوجوانان با کلام الله ،ثبت نام در مسابقات و شرکت در طرح تربیت حافظان قرآن کریم ، ارائه برنامه های قرآنی اداره اوقاف ، معرفی موقوفات قرآنی و ایجاد وقف های جدید با موضوع قرآن در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
وی با اشاره به برنامه محافل قرآنی با حضور این قاری گفت: این قاری از 14 تیرماه برابر با 7 ماه مبارک رمضان، اجرای برنامههای خود را آغاز و تا 24 رمضان در به قرائت آیات قرآن کریم میپردازند.
حجت الاسلام عباسیان افزود: این محفل انس با قرآن کریم 17 تیرماه امسال بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد امام خمینی (ره) واقع در میدان حافظیه شهرستان اراک و از ساعت 18 تا 20 در آستان مقدس امامزاده عبداله (ع) و آمنه خاتون(س) این شهرستان برگزار می شود.
وی تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی ها یک محفل انس با قرآن کریم از ساعت 18 تا 20 چهاردهم تیرماه در آستان مقدس امامزاده سید اسحاق ساوه، و یک محفل نیز در همان روز بعد از افطار در مسجد امیر المومنین (ع) زرندیه برگزار می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به برگزاری محافل قرآنی در محلات و دلیجان گفت: یک محفل از ساعت 18 تا 20 روز پانزدهم تیرماه امسال همراه با ضیافت افطار در آستان مقدس امامزاده فضل و یحیی(ع) محلات و محفل دیگری نیز همان روز بعد از افطار در مسجد جواد الائمه (ع) دلیجان برپا می شود.
وی افزود: مصلی شهرستان تفرش از ساعت 18 تا 20 همراه با ضیافت افطار و شهرستان آشتیان بعد از افطار میزبان این قاری مصری خواهند بود.
عباسیان تصریح کرد: مسجد امام حسین(ع) شازند نیر بعد از افطار روز 17 تیرماه امسال این محفل انس با قرآن کریم را با حضور قاری مصری برگزار می کند.
حجت الاسلام عباسیان با اشاره به حضور 8 قاری مصری در محافل قرانی کشور گفت: احمد شهات احمد لاشین، عادل الباز، علی محمود الشمیس، محمد قطب الطویل، عبدالناصر حرک، محمد شرف الدین، محمد المحمود المریجی و متولی عبدالعال قاریانی از کشور مصر هستند که برای برگزاری محافل قرآنی ماه رمضان، به ایران سفر میکنند.


نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا نهاد تصمیم ساز مردمی هستند که باید در رفع مشکلات و بهبود امور مردم با جدیت عمل کنند.

وی ضمن تأکید بر ارتباط نزدیک شوراها و دهیاران با مردم گفت: شوراهای اسلامی و دهیاریها دو کانون تسهیلگر توسعه در مناطق کم برخوردار و محروم هستند و با تعامل نزدیک بهره گیری حداکثری از مشارکت مردم در کارها می توانند موفق باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تلاش برای بهبود وضعیت معیشت و رفاه مردم از وظایف مهم مسوولان است و سیاستهای دولت و مجلس نیز در این راستا است.
صلاحی اضافه کرد: مشکلاتی که در سطح سه شهرستان آشتیان ، تفرش و فراهان مطرح است با همکاری و همدلی مسوولان قابل حل است و برای آن باید از حداکثر ظرفیتها و فرصتها بهره گرفته شود.
نماینده مردم تفرش آشتیان و فراهان در مجلس شورای از افزایش بودجه شهرستان آشتیان خبر داد و افزود: با پیگیری های انجام شده میزان بودجه تعیین شده برای شهرستان آشتیان با افزایش 40 درصدی امسال به 17 میلیارد ریال رسیده است.
مهمترین مشکلات شهرستان آشتیان در این نشست تعریض جاده حادثه خیز آشتیان به آهنگران، تکمیل مجتمع فرهنگی علامه سید جلال الدین آشتیانی، احیای قنوات، احداث آتش نشانی و پارک بانوان،تکمیل سالن ورزشی شهید زینلی آشتیان و روستای کردیجان، تجهیز کتابخانه عمومی شهرستان، اشتغال جوانان، آسفالت معابر شهری و روستایی عنوان شد و برای حل آن بحث و تبادل نظر انجام گرفت.
شهرستان آشتیان واقع در شرق استان مرکزی با مساحتی در حدود ۱۲۳۹ کیلومترمربع کوچکترین شهرستان این استان است.


مدیر صنعت، معدن و تجارت تفرش گفت: طرح نظارت بر عرضه بازار کالاهای اساسی مردم در ماه مبارک رمضان در تفرش آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری تفرش ،علی قهرمانی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به این طرح اظهار کرد:این طرح نظارتی در دو مرحله و با بازرسی از صنوف قنادان،مرغ فروشان،میوه فروشی ها و خوارو بار فروشی ها انجام می شود.
وی افزود: دو اکیپ به همراه نمایندگانی از فرمانداری ،تعزیرات حکومتی ،اصناف در این نظارتها حضور داشته که بر مسائلی مانند گرانفروشی ها و تخلفات احتمالی نظارت دارند.
مدیر صنعت، معدن و تجارت تفرش تصریح کرد: متخلفان پس از شناسایی و تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع داده میشوند و برابر قانون با آنان برخورد خواهد شد.
افزایش قیمت برخی از اقلام در ماه مبارک رمضان
قهرمانی از افزایش قیمت زولبیا و بامیه و آش حلیم که بصورت ویژه همه ساله در ماه مبارک رمضان عرضه میشوند خبر داد و گفت: قیمت زولبیا و بامیه 1000تومان و حلیم 500تومان نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی افزود: کمیسیون نظارت و کنترل بازار در تفرش قیمت های پیشنهادی شورای نظارت وکنترل بازار را تصویب و قیمت نهایی زولبیا و بامیه هفت هزارتومان و حلیم پنج هزار و پانصد تومان 5500تومان اعلام شد که در قنادی ها و رستوران های تفرش اجرایی خواهد شد.
تغییر ساعت پخت نانوائی ها همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان
مدیر صنعت، معدن و تجارت تفرش از تغییر ساعت کاری نانوائی های تفرش خبر داد و تصریح کرد:همزمان با آغاز روز اول ماه مبارک رمضان سات کار نانوائی ها از سه شیفت به دو شیفت تغییر پیدا کرد.
وی افزود:نانوائی ها در شیفت اول از 7:30 صبح تا 11:30 و در شیفت عصر از ساعت 16:30 تا 21 آماده ارئه خدمات به همشهریان هستند.
قهرمانی درباره افزایش قیمت نان در طول ماه مبارک رمضان گفت: در طول ماه رمضان تغییری در قیمت نان نخواهیم داشت و شهروندان در صورت مشاهده تخلف با شماره تلفن 124 تماس حاصل نمایند.


فرمانده ناحیه تفرش گفت: ثبتنام اردوهای جهادی در تفرش برای تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب با محوریت شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی در دهه پیشرفت و عدالت، آغاز شد.
به گزارشپایگاه خبری تفرش به نقل از خبرگزاری تسنیم از تفرش، سرهنگ علی فراهانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف این اردوها اظهار کرد: تحقق فرامین مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و حماسه اقتصادی از اهداف اصلی اردوهای جهادی هستند.
وی افزود: اجرای طرحهای جهادی و محرومیتزدایی از طریق اردوهای جهادی و با بهرهگیری از توانایی و ظرفیت بسیجیان برگزار میشود.
فرمانده ناحیه تفرش با اشاره به اهداف طرح اردوهای جهادی گفت: ایجاد شادی و نشاط در میان بسیجیان، کمک به عمران و آبادانی بخشها و روستاهای محروم و ارائه خدمات صادقانه و با اخلاص توسط بسیجیان به مردم محروم و غنیسازی اوقات فراغت برای دانشآموزان بسیجی و مهم تر از همه تحقق فرامین مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و حماسه اقتصادی از اهداف اصلی این طرح هستند.
وی تصریح کرد: مرمت و زیباسازی مدارس، بازسازی و تعمیر منازل افراد تحت حمایت کمیته امداد، زیباسازی اماکن عمومی از قبیل مساجد و حسینیهها، مراکز بهداشتی و درمانی و انجام فعالیتهای فرهنگی در روستاها را از دیگر برنامههای گروهای جهادی عنوان کرد.
فراهانی افزود: در زمینه کشاورزی نیز اردوهای جهادی ما با همکاری جهاد کشاورزی شهرستان در این اردوها فعالیت داشتند و کارهای مطلوبی در بخش کشاورزی انجام خواهند داد .
وی با اشاره به این اردوها گفت: این اردوها در سه دوره ویژه خواهران ، برادران ، دانش آموزان اجرا می شودو علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند حداکثر تا 20مردادماه به حوزه های مقاومت بسیج یا پایگاه ها مراجعه نمایند .


امام جمعه تفرش گفت: خوردن و آشامیدن در ملاء عام بی احترامی و حرمت شکنی ماه رمضان بوده و گناهی فراتر از یک روزه خواری ساده است چراکه رواج روزه خواری در ماه مبارک رمضان شایسته جامعه اسلامی نیست.
به گزارش پایگاه خبری تفرش،حجت الاسلام سید محمد مومنی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: ماه مبارک رمضان یکی از بهترین ماه های خداوند است و انشان در این ماه به میهمانی خداوند دعوت میشود تا بندگی خود را اثبات کند.
وی افزود: مهمترین عامل عظمت ماه مبارک رمضان برکت نزول قرآن است و بهره گیری انسان از قرآن سبب بزرگی و عظمت او در بین مردم می شود.
حجت الاسلام مومنی احیاء دستورات خداوند را امری مهم دانست و گفت: احیای دستورات خداوند بر همه مسلمانان واجب است و امام خمینی(ره) نمونه بارز احیا دستورات الهی در بین مردم ایران بودند.
امام جمعه تفرش تصریح کرد: ثمره اصلی ماه رمضان تقوا و خویشتن داری است و کنترل اعضا و جوارح سبب کسب تقوا در طول این ماه مبارک میشود.
روزه داری عاملی برای تقویت اراده ها
وی یکی از مهمترین اثرات روزه داری را تقویت اراده دانست و گفت: انسان با توجه به حلال خداوند و خودکنترلی از حرام دوری می کند و این فرصت در ماه مبارک رمضان مهیا می شود.
حجت الاسلام مومنی افزود: معضل جامعه امروز ضعف اراده ها بوده و برای تقویت اراده ها باید از عملی که سبب تضعیف اراده می شود دوری کنرد و خود را به قرآن و اهل بیت نزدیک تر کرد.
ماهواره ها ابزار دشمن در جنگ نرم برای تضعیف اراده ها است
امام جمعه تفرش ماهواره ها را از عوامل تضعیف اراده ها برشمرد و گفت: یکی از عواملی که اراده را تضعیف می کند بحث ماهواره و فیلم ها و آهنگ های مبتذل است، پس باید از دیدن فیلم ها، آهنگهای نادرست و مبتذل چشم پوشی کرد و هنگامی که اراده ها تقویت شود بقیه معضلات جامعه نیز حل می شود.
وی تصریح کرد: نگاه غربی انسان را موجودی می داند که در پی اصالت سود و اصالت لذت است و در جامعه غربی انسان آفریده شده که به صورت انحصاری به دنبال کسب سود و لذت بیشتر باشد و اما در جامعه اسلامی انسان دارای مبدا و مقصد معین و مشخص است و اهداف بلند و قرب الی الله از شاخصه های اصلی و بنیادین این گونه جوامع است.
اخلاق خوب و پسندیده یکی از مولفه های اصلی سبک زندگی قرآنی است
حجت الاسلام مومنی با اشاره به حفظ و ترویج برکات ماه رمضان در سایر ایام سال تصریح گفت: قرآن بهترین هدایتگر است و تمام عظمت ماه رمضان به حضور قرآن است و با ترویج فرهنگ قرآنی و عمل به دستورات قرآن، معنویات ماه رمضان گسترش می یابد.
وی افزود: درست است که چهار مولفه یک جامعه خوب در بهداشت، آموزش، رفاه و امنیت تعریف می شود، اما در جامعه اسلامی هدف اصلی و غایی یک جامعه ایده آل، اخلاق خوب و پسندیده است که می تواند مهمترین ارزشگذاری و زیربنای جامعه محسوب گردد.
امام جمعه تفرش تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان محوریت برنامه ها باید با قرآن باشد و باید تلاش کرد تا مساجد در رسالت فرهنگی مقابله با تهاجمات فرهنگی غرب تجهیز و مقاوم شوند.
مبلغان در ماه رمضان فرهنگ قرآنی را در جامعه نهادینه کنند
حجت الاسلام مومنی خواستار نهادینه کردن فرهنگ قرآنی توسط مبلغان در ماه مبارک رمضان شد و گفت: ماه رمضان ماه نزول قرآن است و اگر مسلمانان به عظمت و منزلت کتاب خدا پی ببرند، جایگاه این ماه را نیز درک می کنند.
وی با بیان اینکه رمضان ماه میهمانی خداست افزود: مسلمانان در این ماه باید یتیمان و بی سرپرستان جامعه را از یاد نبرده و در کاهش مشکلات آنان تلاش کنند.
امام جمعه تفرش با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ قرآنی و اسلامی در جامعه تصریح کرد: روحانیان و مبلغان مذهبی در این ماه باید با ترویج فرهنگ قرآنی و اسلامی این فرهنگ غنی را میان تک تک مسلمانان نهادینه کنند، چون قرآن کریم بهترین غذای روح انسان است که مانع قدم گذاشتن انسانها در گمراهی میشود.


موطن اجدادی قصهسرای بزرگ ایران، طاد است، هرچند دست سرنوشت و مهاجرت پدر به گنجه، آن شهر را زادگاه او کرد.
به گزارش پایگاه خبری تفرش به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، دوری از وطن هیچگاه عشق به موطن آبا و اجدادی را از وجود نظامی نشُست، چنانکه گفته میشود وی در سرودههایش که در اقبالنامه آمده این علاقه را ابراز کرده است؛
روستای منحصر به فردی که چشم هر بینندهای را به خود معطوف میکند، طاد است. تاریخ طاد به دوران پس از اسلام بازمیگردد و به شماره ثبت 2500 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده و نیز بر اساس شواهد به دست آمده زادگاه اجداد نظامی گنجوی شاعر بزرگ ایران بوده است.
به گزارش ایسنا، حیدری نماینده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تفرش گفت: براساس شواهد به دست آمده زادگاه اجداد حکیم نظامی گنجوی این روستا بوده، ولی پدر نظامی به خاطر شغلش به نراق و سپس گنجه مهاجرت کرد.
وی ادامه داد: از آخرین نوادههای نظامی معصومه سادات نظامی ساکن این روستا بود که در سال 90 فوت کرده است.
حیدری افزود: خانهی منصوب به حکیم نظامی در این روستا واقع شده و در حال حاضر چهار دنگ این خانه خریداری شده است و جهت خریداری دو دنگ باقی مانده با صاحب ملک که در خارج از کشور ساکن است در حال رایزنی هستیم و در صورت حاصل شدن توافق، این مکان به موزهای جهت شناساندن هر چه بیشتر حکیم نظامی و نیز نمایش اشیای تاریخی تبدیل خواهد شد.
نماینده میراث فرهنگی تصریح کرد: وجود چند روستا از جمله روستای الوان با طبیعت و آب و هوای بینظیر و نیز روستای دنیجرد که درخت چنار هزار ساله را در دل خود جای داده و در دو کیلومتری روستای طاد واقع شده قابلیت تبدیل شدن این منطقه را به یک مجموعه گردشگری فراهم کرده است.
به گزارش ایسنا، وجود خانههایی با معماری سنتی و بافت قدیمی در کنار باغات سرسبز در کنار عطر و بوی نان محلی میتواند کمی از خستگی شهری را از روح و جان گردشگران پاک کند.
روستای طاد و همچنین روستاهای اطرافش به علت دارا بودن آب و هوای مناسب محصولات بینظیری دارند و با گردو، بادام و انگور پذیرای مسافران هستند.
وجود چند روستای تاریخی خوش آب و هوا که هر کدام گوهری را در دل خود جای داده و نزدیکی این مکانها به یکدیگر و نیز به مرکز شهرستان تفرش میتواند در گرمای سوزان تابستان و هوای آلودهی شهرها خلوت دلچسب و بکری برای روح آدمی باشد.
آب و هوای خوب و برخورداری از منابع آبی و طبیعت سرشار پتانسیلهایی است که در نقاط مختلف شهرستان تفرش به چشم میخورد و با توجه به آثار تاریخی و سابقهی کهن این منطقه پتانسیل گردشگری این شهرستان امتیازی است که نباید از دست برود.


.: Weblog Themes By Pichak :.