پایگاه خبری تفرش:

رئیس جمعیت هلال‌احمر تفرش از برگزاری دوره آموزش تخصصی حمایت روانی در حوادث و بلایای طبیعی در این شهرستان خبر داد.

 خبرگزاری فارس: برگزاری دوره آموزش تخصصی حمایت روانی در حوادث و بلایای طبیعی در تفرش

مجید‌حسین ‌جمال در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: این دوره آموزشی آبان ماه امسال با حضور 30 نفر از امدادگران برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون دو دوره عمومی نجات، دو دوره عمومی امداد و یک دوره تخصصی امداد جاده‌ای با حضور 90 نفر از امدادگران در این جمعیت برگزار شده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تفرش گفت: تا پایان سال جاری نیز سه دوره آموزشی برگزار خواهد شد که دوره آموزش تخصصی پیش بیمارستانی امدادگران، دوره تخصصی ارتفاع و دوره تخصصی برف و کولاک از جمله این کلاس‌ها به شمار می‌رود.

جمال اظهار کرد: در حال حاضر تعداد تیم‌های آماده امدادی این جمعیت 10 تیم امدادی است که با اولویت امداد جاده‌ای و امداد کوهستان آماده‌سازی شده‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌های هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی برگزاری دوره تخصصی نجات در حوادث ترافیکی، برگزاری مانور امداد و نجات در تصادفات جاده‌ای، برگزاری نشست هم‌اندیشی اعضای جمعیت هلال احمر، برگزاری مانور لحظه صفر، ایجاد سایت اسکان اضطراری و... را بخشی از این برنامه‌ها عنوان کرد.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:29 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: فعالیت کارخانه های گونی بافی ستاره زاگرس آذرخش فراهان و خورجین گستر تفرش وابسته به گروه صنعتی کبیر با رفع نواقص زیست محیطی از سر گرفته می شود.

 

'عباس صلاحی' روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت این دو کارخانه از سه ماه پیش به دلیل ادعای اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی مبنی بر آلاینده بودن تولیدات آنها به حالت نیمه تعطیل درآمده بود.

وی ادامه داد: در کارخانه های ستاره زاگرس آذرخش و خورجین گستر تفرش بیش از یک هزار نیروی انسانی به تولید کیسه های پلاستیکی و پلی پروپیلن اشتغال داشتند که بر اثر نیمه تعطیل شدن این دو کارخانه نیمی از کارکنان به مرخصی فرستاده شده بودند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست سه ماه پیش به کارخانه های تولید سیمان و گچ اخطار داده بود که برای بسته بندی محصولات خود از کیسه های پلاستیکی و پلی پروپیلین به دلیل تاخیر در تجزیه و آلاینده بودن استفاده نکنند و کیسه های کاغذی را جایگزین آن محصولات کنند.

وی اظهار کرد: این در صورتی است که مواد اولیه تولید کیسه های پلاستیکی و پلی پروپیلن از صنایع پتروشیمی داخلی تامین می شود اما برای تولید کیسه های کاغذی باید بیش از 80 درصد مواد اولیه را از کشورهای اروپایی وارد کرد.

صلاحی اضافه کرد: بر اساس نشست های متعددی که با ' معصومه ابتکار' رییس سازمان حفاظت محیط زیست و معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار کردیم، قرار بر این شد که دو کارخانه تولید کننده کیسه های پلاستیکی و پلی پروپیلین ستاره زاگرس آذرخش فراهان و خورجین گستر تفرش به شرط استفاده از موادی با قابلیت تجزیه زود هنگام؛ فعالیت خود را از 15 آبان ماه سال جاری از سر بگیرند.

وی افزود: تعطیل کردن این دو کارخانه به دلیل آلاینده بودن کار درستی نیست بلکه برای حفاظت از محیط زیست باید دستگاه های بازیافت این محصولات را وارد کرد که در نتیجه آن؛ هم شرایط اشتغال برای تعداد زیادی از افراد جامعه را فراهم می شود و هم به محیط زیست آسیب وارد نمی شود.

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز اشتغالزایی پایدار و مولد یکی از دغدغه های مهم دولت و مجلس است که تحقق آن نیازمند همراهی، هماهنگی و تعامل سازنده بین بخشی است بنابراین نباید با نظرات غیرکارشناسی کارخانه هایی را که در چرخه صنعت و اشتغالزایی نقش بی بدیلی ایفا می کنند را به تعطیلی کشاند.

وی افزود: استان مرکزی به لحاظ موقعیت ممتاز و استراتژیک در بخشهای مختلف کشور قابلیت رشد بیشتر و استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی را دارد که در این زمینه مسوولان با همکاری سرمایه گذاران می توانند در منطقه فراهان، تفرش و آشتیان یک فضای صنعتی اساسی را تاسیس کنند.

صلاحی اضافه کرد: موضوع اشتغالزایی در کشور نیازمند همکاری گسترده بخش دولتی و خصوصی است که شهرستانهای تفرش، آشتیان و فراهان زمینه مناسبی برای حضور سرمایه گذاران ایجاد کرده و آماده تعامل کامل در این زمینه هستند.

وی خاطرنشان کرد: وجود دو کارخانه گونی بافی در فراهان و تفرش بستر مناسبی در زمینه اشتغال جوانان این منطقه ها فراهم کرده است که باید با حمایت های مسوولان استانی و برنامه ریزی های کارشناسی شده زمینه ورود سرمایه گذاران بیشتری به این مناطق فراهم شود.

کارخانه های گونی بافی ستاره زاگرس آذرخش فراهان و خورجین گستر تفرش وابسته به گروه صنعتی کبیر از سال 1380 فعالیت خود را در در این مناطق آغاز کرده و هم اکنون بیش از یک هزار نفر در این دو کارخانه فعالیت می کنند.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 7:39 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

دومین جشن فارغ‌التحصیلی دانش آموختگان دانشگاه تفرش با حضور رئیس، معاونین، مدیران،کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.

 خبرگزاری فارس: آیین دانش آموختگی دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، رئیس دانشگاه تفرش بعد از ظهر امروز  در این آیین گفت: آیین فارغ‌التحصیلی جشنی به مناسبت موفقیت در کسب یک مرتبه علمی و کسب مدارج عالیه تحصیلی و سپری کردن دوران سخت توام با تلاش چندین ساله برای کسب علم و دانش است.

محمدقاسم سحاب با بیان اینکه دانش آموختگان دانشگاهی بازوی کمکی مراکز آموزش عالی هستند و آینده کشور در گرو همت آنان است، افزود: رسالت کنونی دانشجویان توسعه کشور با همت بلند و برافراشته کردن نام ایران اسلامی بر قلل رفیع  علمی جهان است.

وی اظهار امیدواری کرد: به همت فارغ‌التحصیلان دانشگاه، در آینده نزدیک جامعه فارغ‌التحصیلان دانشگاه تفرش به منظور ارتباط نزدیک بین دانشجویان و دانشگاه تاسیس شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش نیز گفت: فارغ‌التحصیلان  دانشگاه تفرش در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری خوش درخشیده‌اند که این نشان از این حقیقت دارد که خروجی‌های این دانشگاه هنوز درخشان است.

مهدی جعفری‌پناه با اشاره به اینکه 236 نفر از فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف این دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در دانشگاه‌های دولتی کشور پذیرفته شده‌اند، تصریح کرد: درصد متوسط پذیرفته‌شدگان این دانشگاه در آزمون‌های کارشناسی ارشد سال گذشته 32.13 درصد  است که این آمار بالاتر از آمار متوسط پذیرفته‌شدگان سایر دانشگاه‌های مطرح که حدود 40 درصد است، می‌باشد.

در این مراسم 70 دانش‌آموخته دانشگاه تفرش و دانشجویان ممتاز مقاطع کارشناسی با اهدای لوح یادبود و جوایزی تقدیر شدند.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 17:45 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

پیگیری امور مربوط به محیط زیست و مدیریت پسماندها یک بحث بین بخشی است که به یک مسئول یا سازمان مربوط نمی‌شود و اگر بخواهیم در این زمینه به نتیجه واقعی برسیم لازم است تمامی سازمان‌ها با یکدیگر مشارکت و همفکری داشته باشند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، سیامک سلیمانی مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی استانداری مرکزی در جلسه آموزشی طرح تفکیک از مبداء پسماندها که در دهیاری روستای موت‌آباد اراک برگزار شد، اضافه کرد: اگر امروز به مسائل و مشکلات موجود در حوزه محیط زیست و پسماندها توجه نشود، تبعاتش دامنگیر همه مردم جامعه در آینده خواهد شد.

سلیمانی خاطرنشان کرد: لازم است قدم‌های مؤثر و کاربردی در حوزه پسماندها و محیط زیست برداشته شود.

مدیرکل امور روستایی استان به مسئله تفکیک از مبداء در روستاها اشاره کرد و گفت: این امر با توجه به امکانات موجود از جمله سطل‌های مکانیزه، در روستا باید انجام شود.

به گزارش ایسنا، غلامحسین سلیمی کارشناس مسئول امور دهیاری‌های استانداری استان مرکزی نیز در این جلسه اشاره کرد: روستای موت‌آباد اولین و تنها روستا در کشور است که موفق شده طرح تفکیک پسماند از مبدأ را انجام بدهد.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ‌سازی در تحقق این طرح مؤثر است، افزود: اولین عامل کلیدی در تحقق این امر، ترویج فرهنگ درست و اصولی به ویژه در مدارس و مهدکودک‌های استان است.

سلیمی مهمترین مسئله روستاها را مسئله پسماند عنوان کرد و افزود: دیگر موارد قابل توجه در روستاها که به صورت دستور کار در دهیاری‌ها مطرح شده مسائلی از قبیل بحران آب، فضای سبز و اماکن اقامتی در روستاهاست.

وی به اقداماتی که در شش ماه اخیر در روستاها و توسط اداره امور روستایی اجرا شده بود اشاره کرد و گفت: پاک‌سازی محورهای روستایی، ساماندهی و خرید ماشین‌آلات مکانیزه برای دفع پسماندها، ایجاد محل دفن زباله در پنج منطقه از استان مرکزی و همچنین بازسازی و لایروبی تصفیه‌خانه‌های آب از جمله اقدامات این اداره است.

وی خاطرنشان کرد: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون مدیریت پسماندها با هدف ساماندهی زباله‌های خانگی و صنعتی، کاهش هزینه‌های لازم برای پاک‌سازی و کاهش پسماندهای تولید شده در سطح روستاها در بیشتر بخش‌های روستایی انجام شده است.

سلیمی با اشاره به اینکه طرح مدیریت پسماندها در داخل روستا به خوبی اجرا می‌شود، بیان کرد: متأسفانه نبود امکانات اولیه در دهیاری‌ها و مدیریت نکردن محل دفن زباله سبب شده تا این امر در بیرون روستا به خوبی اجرا نشود.

وی تأکید کرد: دفتر امور روستایی در استان مرکزی پیشتاز مدیریت پسماندها در استان بوده و دهیاری روستای موت‌آباد با اجرای طرح تفکیک از مبداء پسماندها بعنوان یک الگو برای دیگر روستاهای کشور شناخته شده است.

بر اساس این گزارش، زهرا امیری دهیار روستای موت‌آباد نیز با اشاره به اینکه این روستا پیشتاز مدیریت و اجرای طرح تفکیک پسماند در روستاهای استان است عنوان کرد: این طرح از بهمن‌ماه سال گذشته و با 14 خانوار آغاز شد و امروزه شاهد رشد 95 درصدی مشارکت روستاییان در این زمینه هستیم.

وی در این زمینه تصریح کرد: با طرح‌های تشویقی، فرهنگ‌سازی چهره به چهره و مشاهده فعالیت‌های 14 خانوار شرکت‌کننده در آغاز طرح توانستیم دیگر اهالی روستا را تشویق کنیم و این آمار 95 درصدی امروز را در این روستا رقم بزنیم.

امیری مشارکت و همراهی مردم روستا را تنها عامل موفقیت طرح عنوان کرد.

دهیار موت‌آباد به نتیجه این کار اشاره کرد و گفت: با پیاده‌سازی این طرح در روستا توانستیم از هدر رفت یک سوم زباله‌های خانگی جلوگیری کنیم.

وی بودجه تخصیصی به این روستا را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بودجه 134 میلیون تومانی سه ساله این روستا، صرف طرح‌های عمرانی از قبیل آسفالت معابر، بازسازی ساختمان دهیاری و اجرای طرح تفکیک پسماند از مبداء در روستا شده است.

در پایان طرح مخترع تفرشی ناهید پاشنگ در خصوص طرح پایش از مبدأ متکی به بانک اطلاعاتی در این جلسه معرفی و مقرر شد با تأمین اعتبارات لازم این طرح به صورت پایلوت در چهار روستای شهرستان تفرش به مرحله اجرا برسد.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 12:49 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

کودکان تفرشی نقاشی با موضوع ولایت ترسیم کردند .

این نقاشی 120 متری را دیروز 250 کودک تفرشی طراحی کردند .
کودکان تفرش با شرکت در این مراسم افکار و اندیشه های خود با موضوع ولایت و امامت امام علی (ع) را به تصویر کشیدند.
دراین مراسم شاد، خطبه غدیر هم توسط علیرضا محبعلی از خطاطان به نام این شهرستان به طول ده متر نگارش شد.
برنامه های مختلف فرهنگی و هنری و برپایی غرفه های کتاب و نرم افزارهای فرهنگی هم برپا شد.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 3:52 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

عباس صلاحی

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۰ درصد از اعتبار صندوق توسعه ملی به صنایع اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، عباس صلاحی عصر امروز در بازدید از شرکت خورجین گستر تفرش اظهار کرد: تقویت صنایع از مهمترین ارکان به‌منظور ایجاد اشتغال در کشور است.

وی افزود: شرکت خورجین گستر تفرش بدلیل عدم استفاده تعدادی از کارخانجات سیمان از کیسه‌های تولیدی این شرکت و فعالیت دلالان کاغذ با مشکلات تعدیل نیرو مواجه شده است و با رفع مشکلات امیدواریم تمامی نیروهای تعدیل شده به سرکار خود باز گردند.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بازیافت باید توسط سازمان محیط زیست مورد تاکید قرار گیرد و بازیافت صحیح از عدم فعالیت کارخانجات این چنینی جلوگیری می‌کند.

صلاحی با اشاره به دیدار خود با معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست گفت: در این جلسه مقرر شد تا کارخانجات پتروشیمی با تولید پلیمر بازیافت را به شیوه صحیح انجام دهند.

وی افزود: مجلس هم حمایت‌های خود را به حوزه‌های صنعت و گردشگری بطور ویژه شاختصاص داده است تا حمایت از تولید سبب خودکفایی شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی از حمایت فرمانداری و مسئولان شهرستان تفرش از سرمایه‌گذاران خبر داد و تصریح کرد: 62 هکتار زمین در شهرک صنعتی تفرش در حال آماده سازی است که به‌منظور ایجاد واحدهای صنعتی در آینده ای نزدیک در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد.

صلاحی با اشاره به مشکلات شهرک صنعتی شهدای تفرش گفت: نبود نگهبان در این شهرک، عدم اجازه به‌منظور ورود پساب به تصفیه خانه و کمبود آب از مهمترین مشکلات شهرک صنعتی تفرش است.

وی افزود: در ماه های گذشته شرکت خورجین 25 تا28 تن تولید داشت که با مشکلات پیش آمده در حال حاضر 8 تن تولید سالن های این شرکت است.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 18:18 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

همزمان با نخستین روز از هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی مانور لحظه صفر در شهرستان‌های تفرش و آشتیان آغاز شد.

 خبرگزاری فارس: مانور لحظه صفر در شهرستان‌های تفرش و آشتیان آغاز شد

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان مرکزی ظهر امروز در مراسم آغاز به کار این مانور با اشاره به لزوم آمادگی کامل نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر شهرستان‌های تفرش و آشتیان برای امدادرسانی هرچه بهتر به مصدومین سوانح طبیعی و غیر‌طبیعی گفت: هدف از برگزاری این مانور هماهنگی در دریافت اطلاعات و اطلاع رسانی به موقع برای فراخوان عوامل اجرایی، مستندسازی و گام‌بندی اجرایی عملیات امداد و نجات از آغاز تا پایان عملیات است.

مرتضی سلیمی افزود: شناسایی مشکلات و موانع اجرایی فرآیند عملیات امداد و نجات با چشم‌انداز پاسخگویی 12 ساعته، اجرای آزمایشی طرح عملیاتی شعب و رفع معایب و نواقص احتمالی و مدیریت اطلاع‌رسانی حوادث و سوانح و نحوه ارتباط با رسانه‌‌ها از دیگر اهداف برگزاری این مانور به شمار می‌رود.

وی از دریافت گزارش فرضی زلزله 6 ریشتری به عنوان گام اول اجرای این مانور خبر داد و اظهار کرد: فعال‌سازی مرکز EOC شعب، فراخوانی نیروها و آماده‌باش تمامی نیروها و عوامل، اجرای طرح عملیاتی شعب، اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه، اعزام تیم‌‌های جستجو و نجات اولیه به منطقه، دریافت اطلاعات از مناطق و ارائه گزارشات مربوطه، برآورد و محاسبه نیازهای اضطراری، اطلاع‌رسانی لحظه‌ا‌‌‌ی به استان، اعلام نیازهای اضطراری جستجو و نجات و فرماندهی عملیات و ارائه گزارش از خدمات امداد و نجات ارائه شده از مراحل سناریوی مانور فوق است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی مانور ساعت صفر در شهرستان تفرش را عملیاتی عنوان کرد و افزود: این مانور تا پایان هفته در سایر شعب استان نیز برگزار خواهد شد.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 15:9 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از موافقت ضمنی رئیس جمهور با الحاق شهرهای ساوه، محلات و دلیجان به قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد امیرآبادی فراهانی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری استان قم اظهار کرد: 2.5 سال است که موضوع الحاق شهرستان‌ها به قم را پشت پرده پیگیری می‌کنیم و اکنون زمانش رسیده که این مسئله را علنی کنیم.

وی گفت: به همراه دکتر لاریجانی و نمایندگان ساوه، دلیجان و محلات با رئیس جمهور صحبت کردیم و رئیس جمهور موافقت ضمنی خودش را اعلام کرده و قرار شد پیگیری شود. با معاون ریئس جمهور هم صحبت کردیم فکر می‌کنیم این اتفاق خواهد افتاد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: در مرحله اول قرار شد دلیجان، محلات و ساوه به قم الحاق شود و ائمه جمعه و مردم تفرش، آشتیان و آران و بیدگل هم بسیار موافقند به استان قم ملحق شوند.

وی اظهار کرد: دولت موافقت ضمنی با این موضوع دارد و مدیران استان این زمینه را داشته باشند و استاندار هم این موضوع را پیگیری کند.

واگذاری مدیریت آب سرشاخه‌ها به قم

امیرآبادی فراهانی در بخش دیگری از سخنان خود از واگذاری مدیریت آب سرشاخه‌های دز به قم خبر داد و تأکید کرد: با توجهی که صورت گرفته، وزیر نیرو مدیریت آب سرشاخه‌ها را به استان قم واگذار کرد که این موفقیت بزرگی بود.

وی گفت: دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی هم در جلسه مجمع نمایندگان به صورت تلفنی با وزیر نیرو صحبت کرد و به این موضوع متذکر شد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مدیریت آب سرشاخه‌ها مسئله مهمی است و امیدواریم مدیریت به گونه‌ای باشد که وزارت نیرو از این موضوع پشیمان نشود.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 12:42 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

نقاط حادثه خیز در راه‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل افزایش تصادفات به شمار می‌روند، در استان مرکزی نیز بیش از 117 نقطه حادثه‌خیز وجود داشته که از این تعداد به گفته مسئولان در سال‌های گذشته 55 نقطه حذف شده ‌است.

خبرگزاری فارس: حذف نقاط حادثه‌خیز جاده‌های استان مرکزی در انتظار تامین اعتبار

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، امروزه تصادفات جاده‌ای به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر و خسارت در کشورمان به شمار رفته، به نحوی که سالانه تعداد بسیار زیادی از هموطنان به دلیل تصادف جان خود را از دست می‌دهند.

این در حالی است که آمار تصادفات جاده‌ای در کشورمان بسیار بالاتر از میانگین جهانی است، کارشناسان دلایل متعددی را برای بالا بودن این آمار عنوان کرده و معتقدند خطاهای انسانی، رعایت نکردن قوانین و مقررات، راه‌ها، جاده‌ها و نقاط حادثه خیز نقش زیادی در این موضوع بر عهده دارند.

در این میان نقاط حادثه خیز به عنوان معضلی مهم برای جاده‌های استان محسوب شده و بر اساس آمارها بیش از 30 درصد مجموع تصادفات در استان در این مناطق اتفاق افتاده است.

به همین دلیل در سال‌های گذشته اقدامات مناسبی برای کاهش مشکلات و حذف این نقاط در دستور کار مسئولان قرار گرفته، اما به نظر می‌رسد، باید اقدامات جدی‌تری در این بخش انجام شود تا شاهد کاهش چشم‌گیر تصادفات جاده‌ای باشیم.

*ضرورت حذف نقاط حادثه خیز در استان مرکزی

در همین زمینه فرمانده پلیس راه استان مرکزی به خبرنگار ما گفت: طی یک سال گذشته 117 نقطه حادثه خیز در محورهای استان توسط کارشناسان پلیس راه استان و اداره راه و شهرسازی شناسایی شده و برای تمامی این نقاط شناسنامه تهیه شده است.

مهدی حسنی بیان می‌کند: با توجه به اعتبارات و توان مسئولان راه استان، اقدامات کوتاه مدت و بلند مدتی برای بهبود وضعیت نقاط حادثه خیز در دستور کار قرار گرفته است، به نحوی که آشکار سازی این نقاط با نصب علائم و تابلوهای هشداردهنده از مهم‌ترین اقدامات کوتاه‌مدت به شمار می‌رود.

وی اظهار داشت: در راستای حذف این نقاط، نقاط حادثه خیز مهم در استان اولویت‌بندی شده و در نتیجه در یک سال گذشته 25 نقطه حادثه‌خیز حذف شده‌است.

این مقام مسئول در ادامه به مشکلات جاده‌های تازه تاسیس نیز اشاره کرد و ادامه داد: متأسفانه در برخی از جاده‌های جدید استان شاهد بروز مشکلاتی هستیم، به عنوان نمونه محور جایگزین گردنه گیان تفرش اگر چه باعث حذف یک نقطه حادثه‌خیز شده، اما چند نقطه حادثه خیز جدید ایجاد کرده است، به همین دلیل انتظار می‌رود، در این زمینه به تمامی استانداردهای مورد نیاز توجه شده و از نظرات کارشناسان نیز بهره برده شود.

فرمانده پلیس راه استان مرکزی بیان کرد: متأسفانه بر اساس آمارها تقریباً 30 درصد از مجموع تصادفات استان در نقاط حادثه خیز اتفاق افتاده و در نتیجه انتظار می‌رود، مسئولان اقدامات بیشتری برای بهبود این وضعیت انجام دهند.

*حذف 15 نقطه حادثه خیز تا پایان امسال

رئیس اداره راهداری راه و شهرسازی استان مرکزی نیز با بیان اینکه از 117 نقطه حادثه‌خیز، 62 نقطه دیگر باقی مانده است، اضافه کرد: اکنون 13 مقطع و 49 نقطه حادثه‌خیز در راه‌های استان وجود دارد که تمامی این نقاط آشکارسازی شده است.

علی زندی‌فر از حذف 15 نقطه حادثه خیز تا پایان امسال خبر داد و گفت: امسال 15 نقطه حادثه خیز همچون تقاطع روستای حاجی‌آباد، زیرگذر روستای مالک‌آباد و پیچ خطرناک آیینه جاده ساوه- تهران با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد تومان حذف خواهند شد.

وی ادامه داد: برای حذف تمامی نقاط حادثه خیز در استان به بیش از 250 تا 300 میلیارد تومان اعتبار نیازمند است، که با حذف این نقاط  30 تا 40 درصد از تصادفات منجر به فوت در جاده‌های استان کاهش پیدا خواهد کرد.

این مقام مسئول به اقدامات کوتاه مدت برای کاهش مشکلات این مناطق نیز اشاره کرد و افزود: برای کاهش مشکلات این نقاط در کوتاه مدت، اقداماتی همچون نصب تابلو و علائم هشدار دهنده، خط کشی و اصلاح شیب شیروانی در دستور کار قرار گرفته که با اصلاح این نقاط امیدواریم، شاهد کاهش تصادفات باشیم.

زندی‌فر بیان کرد: به هر حال اگر مردم، قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده و در هنگام سفر با سرعت مطمئنه رانندگی کنند، حتی در نقاط حادثه خیز نیز تصادف زیادی اتفاق نخواهد افتاد، به همین دلیل نباید از نقش مردم در کاهش تصادفات نیز چشم پوشی کرد.

رئیس اداره راهداری راه و شهرسازی استان مرکزی اظهار داشت: این استان دارای بیش از 7 هزار کیلومتر راه با ارزش بیش از 7 هزار میلیارد تومان بوده، که بر اساس استانداردها باید سالانه 5 درصد از این میزان یعنی 350 میلیارد تومان برای توسعه و نگهداری راه‌ها هزینه شود، این در حالی است که کل بودجه اداره کل راه و شهرسازی  استان 60 تا 70 میلیارد تومان است.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:53 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

همایش اسب تعزیه به همت هیئت سوارکاری شهرستان در تفرش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه‌ی مرکزی، همایش اسب تعزیه در آستانه‌ی فرارسیدن ماه محرم‌الحرام با حضور فرماندار، مدیرکل دفتر فنی استانداری و مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای و رئیس هیئت سوارکاری استان مرکزی در میان استقبال مردم تفرش برگزار شد.

«سیدبهرام نجفی‌زاده» در حاشیه این همایش که در مجموعه باغ مجنون شهرستان تفرش برگزار شد، به ایسنا گفت: با توجه به قدمت شهرستان تفرش و سابقه چندین ساله‌ی آن در امر برگزاری مراسم تعزیه و پرورش و تربیت اسب‌های تعزیه در این شهرستان، این همایش برای نخستین بار در تفرش برگزار شد.

وی افزود: مردم تفرش سابقه‌ی بسیاری در امر برگزاری تعزیه دارند و همین امر بر رونق این همایش و استقبال مردم از آن افزوده است.

نجفی‌زاده خاطرنشان کرد: در این همایش مقرر شد حمایت‌های لازم برای توسعه ورزش سوارکاری و رونق پرورش و تربیت اسب‌های اصیل در این شهرستان توسط مسئولان ذی‌ربط انجام شود.

وی به رتبه‌های هیئت سوارکاری و باشگاه‌های پرورش اسب و آموزش سوارکاری تفرش در مسابقات مختلف از جمله نائب قهرمانی مسابقات زیبایی اسب کشور اشاره و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با حمایت استاندار، مدیرکل ورزش و جوانان و فرمانداران و مسئولان ذی‌ربط شهرستانی حرکت مؤثری در زمینه رشد و توسعه ورزش سوارکاری در استان آغاز شود و فرهنگ سوارکاری روز به روز گسترش یابد.

به گزارش ایسنا، در این همایش بالغ بر 50 اسب تعزیه به نمایش گذاشته شده و بخشی از مراسم تعزیه با حضور پیشکسوتان این هنر به اجرا درآمد.

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 16:22 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

عباس صلاحی

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: رمز توسعه، پیشرفت و اقتدار اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور رسیدن به توسعه علمی است.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، عباس صلاحی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تفرش اظهار کرد: یکی از شاخصه های  توسعه، شاخصه فرهنگی و آموزش عالی است که باید این مهم مورد توجه و تاکید مسئولان دانشگاهی در سطح کشور و استان قرار بگیرد.

وی افزود: دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه ها در اسلامی شدن دانشگاه ها و مدیریت فرهنگی این مراکز آموزش عالی از  نقش اساسی برخوردارهستند و مسئولان دانشگاهی باید همراهی و کمک لازم به این بخش مهم را در دانشگاهها ارائه کنند.

صلاحی تصریح کرد: تحقق منویات رهبر معظم انقلاب درباره توسعه دانشگاه های اسلامی در کشور با شتاب دادن به توسعه دانشگا ه ها و همت دانشجویان و اساتید حاصل می‌شود.

نماینده مردم تفرش،آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی برضرورت اسلامی شدن دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: اسلامی کردن دانشگاه ها به معنای جداکردن دختر و پسرها و ایجاد نماز خانه و برگزاری دعا و مراسم های مذهبی در دانشگاه ها نیست بلکه باید دانشجویان با تربیت اسلامی وارد دانشگاه ها شوند زیرا دانشجویان به عنوان سرمایه های ایران اسلامی و جامعه هستند و اینکه دانشگاه به انجام این کارها بپردازد جزو وظایف آن نیست زیرا همه افراد مسلمان هستند و با این امور آشنا هستند و اگر دانشگاه این کاررا انجام دهد راحت تر به موفقیت دست پیدا می کند.

وی افزود: افراد نباید تحت اهرم فشار به دین گرایش پیدا کنند و نباید در ارائه دروس و سر فصل ها نظرات شخصی اساتید اعمال شود بلکه باید با موازین اسلامی همسو و هم جهت باشد و با دقت به تغییر مفاهیم و سر فصل های متون پرداخت و با ایجاد تشکل های اسلامی متعادل در راستای تغییر نگرش افراد به ویژه دانشجویان و اساتید به عنوان بدنه های دانشگاه گام برداشت.

صلاحی تصریح کرد: اجرایی شدن این سند در دانشگاه ها بسیار مهم و حائز اهمیت بوده و اجرای سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها نیازمند عزم ملی از سوی مدیران و قشر نخبه و دانشجو بوده و نمی توان بدون بدون در نظر گرفتن مدیریت در اجرای سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها کاری انجام داد و در راستای تحقق این مهم مدیران نقش برجسته‌ای را در این مسئله دارند که نباید اجازه داده شود سلایق شخصی مدیران در اجرای سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها لحاظ شود، چراکه این مسئله سبب بی‌توجهی به اصل این سند می‌شود.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 16:32 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

انتصاب

 آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش با حضور معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های کشور، نماینده مردم تفرش در مجلس، رئیس دفاتر نهاد در استان مرکزی و جمعی مسئولان شهرستانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در مراسم تودیع حجت الاسلام سید جواد علیزاده موسوی مسئول  سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش  و معارفه حجت الاسلام رسول ظرافت به عنوان سرپرست جدید این نهاد با اشاره به اهمیت و ارزش جایگاه اندیشه و علما در دین مبین اسلام اظهار کرد: در دین مبین اسلام بر علم و جایگاه ویژه عالمان و دانشمندان تاکید فراوان شده است.

حجت الاسلام محمداسحاق مسعودی با بیان این که عید غدیر واقعه بزرگ اسلام و یکی از افتخارات ما مسلمانان است، افزود: در آموزه های دینی اهل سنت و شیعه بر عالم و دانشمند بودن حضرت علی (ع) تاکید فراوان شده و یکی از ویژگی های ممتاز دین اسلام در مقایسه با سایر ادیان سرآمد بودن امامان و پیشوایان ما در زمینه علمی در میان دیگر دانشمندان زمان خود است.

وی تصریح کرد: از اینرو امت اسلامی باید پیشرو ترین امت ها در زمینه علم و دانش بوده و در زمینه بالندگی دانشگاه اسلامی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و دین اسلام تلاش  نماید.

معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اشاره به اهمیت تحقق و رسیدن به دانشگاه اسلامی گفت: معنای حقیقی دانشگاه اسلامی مورد تاکید مقام معظم رهبری و دین اسلام  پیشرو ترین دانشگاه در زمینه علم و دانش است که بالندگی این دانشگاه اسلامی اراده و همت نخبگان علمی و دانشجویان و اساتید را می طلبد.

حجت الاسلام مسعودی افزود: یکی از وظایف خطیر  دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ترغیب دانشجویان به علم آموزی و انجام فعالیت های فرهنگی و مشاوری امین بودن برای ریاست،کارکنان و دانشجویان است.

2هزار هیئت علمی در دانشگاه های استان مشغول به فعالیت هستند

رئیس دفاتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی نیز در این آیین گفت: وجود 110 هزار دانشجو، 80مرکز آموزش عالی و 2هزار هیات علمی در استان مرکزی زمینه شهرت این استان در زمینه علمی  در کنار صنعت فراهم آورده است.

حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم افزود: دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در  استان مرکزی در زمینه انقلاب و ارزش های فرهنگی اهتمام ویژه نموده و بستر های اشاعه این ارزش ها به جوانان دانشجو را فراهم و در این زمینه بسیار موفق عمل نموده اند.

وی تصریح کرد: روحانیت در دانشگاه ها باید برای تمامی اقشار اعم از مدیریت، کارکنان و دانشجویان مشاوری امین بوده و این امر رسالتی است که مقام معظم رهبری بر دوش مسئولین در نهاد رهبری دانشگاه ها گذاشته است.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 15:34 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

باران غدیر

رئیس دانشگاه تفرش گفت: واقعه غدیر باید برای نسل نوجوان و جوان به درستی تبیین شود چراکه فرهنگسازی محتوای واقعه غدیر امری مهم به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار تسنیم از تفرش، محمدقاسم سحاب رئیس دانشگاه تفرش ظهر امروز، در جشن بزرگ عید ولایت که در این دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: واقعه غدیر یک نسخه  اختلاف نیست واقعه تاریخی بزرگ است برای توجه تمامی مسلمانان و مرجعی مهم برای شیعیان حضرت علی(ع) است.

وی افزود:غدیر روز اکمال دین است و مسلمانان با تمسک به این مهم می‌ توانند به سمت صلاح حرکت کنندایجاد پیوند ارزش ها بین نسل های انقلاب و ولایت و کمک به ارتقای معارف معنوی از جمله برکات غدیر است.

رئیس دانشگاه تفرش با اشاره به واقعه غدیرگفت: سرتاسر حیات طیبه رسول ‌اکرم(ص)  لحظه به لحظه آن در نزد مسلمانان دارای اهمیتی بالائی است  نه تنها کلام رسول‌ اکرم حجت است و صراط مستقیم را به عالمیان می‌نمایاند بلکه در بین اقوال مختلف در مورد واقعه غدیر و تفسیر آن، شیعه محکم‌ترین راه را انتخاب کرده و باوری را که بیشتر مردم مسلمانان آن را پذیرفته‌اند ملاک انتخاب مسیر خود قرار داده است.

سحاب تصریح کرد: در بازسازی واقعه غدیر باید به مسائلی که در کتاب اهل شیعه و توسط عالمان شیعه مطرح شده است توجه شود.

وی افزود: این کاربزرگ با مشارکت‌های مردم و با راهنمائی‌های مراجع تقلید پا گرفته و امیدواریم این اقدام با برنامه ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد ادامه داشته باشدنیز نهادینه کردن فرهنگ غدیر در جامعه برنامه های مورد نظر باید در طول سال انجام شود.

رئیس دانشگاه تفرش بر ضرورت بکارگیری تمام ظرفیت ها در ترویج فرهنگ غدیر گفت: بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها به ویژه فضای مجازی و رسانه های ارتباط جمعی در عرصه ترویج فرهنگ غدیر باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی متناسب با غدیر باشد.

وی افزود: ولایت فقیه ادامه امامت بوده که توانسته با اقتدار و تدبیر ارزشمند خود در نشر و توسعه فرهنگ شیعه در سطح جهان نقش آفرین باشد.

سحاب با اشاره به اینکه تبیین و ترویج خطبه ناب غدیر در میان نسل نوجوان و جوان بیش از پیش ضروری است، گفت: دهه ولایت بهترین فرصت برای نهادینه کردن فرهنگ غدیر در جامعه بوده بر این اساس اقدام های مورد نظر باید به بهترین صورت انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری مراسم های دهه ولایت و امامت باید با محتوایی غنی در راستای تبیین واقعه غدیر و ولایت باشد، افزود: برای نهادینه کردن فرهنگ غدیر در جامعه برنامه های مورد نظر باید در طول سال انجام شود.

رئیس دانشگاه تفرش با اشاره به اهمیت بازسازی و اجرای واقعه بزرگ غدیر گفت: دشمنان تلاش دارند شبهاتی را در این زمینه ایجادکنندکه اجرای این برنامه گام مهمی در این راستا است چراکه غدیر، تنها یک حادثه تاریخی و نام یک سرزمین نیست بلکه تفکر و راه و روش اسلام ناب محمدی(ص) است.

سحاب تصریح کرد: فلسفه وجودی عید غدیر خم باید به صورت جامع و کامل در جامعه تشریح و تبیین شود چراکه واقعه غدیر یک حکایت تاریخی نیست بلکه نشانه و رمزى است که از تداوم خط نبوت حکایت مى کند.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:37 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی با اشاره به قابلیت این استان در زمینه‌ی تحقق گردشگری سلامت گفت: این سازمان با تمهیداتی که اتخاذ و راه سرمایه‌گذاری را آسان کرده تا از این قابلیت نهایت استفاده را داشته باشیم.

 

«سیدحسن حسینی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه‌ی مرکزی، گفت: شرایط و امکانات رفاهی مناسب باید برای گردشگران داخلی و خارجی که برای درمان و یا گردشگری در استان حضور می‌یابند باید مهیا باشد.

وی افزود: در حوزه‌ی گردشگری سلامت دو بخش احداث هتل بیمارستان و توریسم درمانی مد نظر است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی خاطرنشان کرد: احداث هتل بیمارستان با همکاری سرمایه‌گذار است و سرمایه‌گذار باید طبق دستورالعمل‌ها شرایط لازم را برای احداث داشته باشد.

حسینی در خصوص توریسم درمانی در استان مرکزی گفت: دو شهر «تفرش» و «محلات» برای این امر در نظر گرفته شده‌اند.

وی ادامه داد: تفرش با داشتن آب و هوای بسیار مطلوب و نیز آرامش فکری و روانی که محیط این شهر برای گردشگران مهیا می‌کند و محلات با داشتن چشمه‌های آبگرم در کنار آب و هوای مناسب بستر خوبی را برای تحقق توریسم‌درمانی به وجود آورده‌اند.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی در خصوص اسکان گردشگران در این شهرها خاطرنشان کرد: در تفرش به‌عنوان نمونه می‌توان به هتل پردیسان که محل مناسبی برای اسکان گردشگران سلامت است، اشاره کرد.

حسینی یادآور شد: در محدوده‌ی آبگرم محلات خانه‌های استیجاری زیر نظر هیچ سازمانی نبودند اما، با اقدام سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری این منازل ساماندهی و قانونمند شدند و نیز مهمان‌پذیرهای مناسبی در این محدوده برای رفاه حال گردشگران ایجاد شده است.

وی از مناطق بکر شناخته شده و نشده در استان مرکزی سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل استان، این سازمان برای رونق گردشگری سلامت برنامه‌ای را در خصوص جذب سرمایه‌گذار و ایجاد بستر مناسب در کل استان مرکزی در دست اقدام دارد.

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 10:37 | نویسنده : میثم اله وردی |

پایگاه خبری تفرش:

آرم سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری(منابع طبیعی)

 معاون آبخیزداری منابع طبیعی استان مرکزی گفت: اجرای عملیات آبخیزداری در شهرستان تفرش با صرف اعتبار ۷۴۰ میلیون ریال آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، ابوالفضل نوری صبح امروز در حاشیه بازدید از اجرای عملیات آبخیزداری کهلو شهرستان تفرش با اشاره به تاثیرات آبخیزداری اظهار کرد: احیای عرصه‌های منابع طبیعی علاوه بر تامین علوفه دام در تثبیت شن‌های روان، کاهش بیابان‌زایی، احیاء و اصلاح مراتع، افزایش پوشش گیاهی و بهبود وضع زیست محیطی منطقه موثر است.

وی افزود: آبخیزداری نه تنها به عنوان یکی از شیوه‌های حفاظت آب و خاک، بلکه سبب مهار و پخش سیلاب و کاهش اثرات مخرب سیل و نفوذ آب به داخل سفره‌های آب زیرزمینی می‌شود.

معاون آبخیزداری منابع طبیعی‌و آبخیزداری استان مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته پروژه‌های مکانیکی و بیولوژیکی در راستای کاهش عوامل تخریب حوزه (فرسایش، رسوب و سیل)، بهره‌برداری از آب‌های سطحی و کاهش اثرات خشکسالی در سطح حوزه کهلو انجام شده است.

نوری با اشاره به حجم عملیات اجرای آبخیزداری گفت: حجم این عملیات یک‌هزار و 250 مترمکعب پیش‌بینی شده که قرار است این میزان با انجام عملیات خشکه‌چین پوشش داده شود که این امر اعتباری معادل 740 میلیون ریال را می‌طلبد.

وی افزود: اعتبار تعیین شده از محل اعتبارات ملی طرح آبخیزداری سدهای موجود تامین می‌شود و هدف کلی از این عملیات کنترل فرسایش، رسوب و کاهش خسارات سیل بوده  که در قالب عملیات خشکه‌چین اجرایی می‌شود.

معاون آبخیزداری منابع طبیعی‌و آبخیزداری استان مرکزی تصریح کرد: سطح حوزه این آبخیز معادل 12 هزار و 526 هکتار بوده و این حوزه آبخیز یکی از حوزه‌های آبخیز قره‌چای در شهرستان تفرش محسوب می‌شود.

نوری با اشاره به اجرای عملیات آبخیزداری در کمک به بحران آب گفت: اجرای عملیات آبخیزداری به عنوان یکی از مهمترین استراتژی‌ها و تنها راه نجات کشور از بحران آبی موجود مطرح بوده که باید از سوی مسئولان مورد حمایت قرار بگیرد.

وی افزود: امسال با توجه به افزایش دما شاهد افزایش مصرف آب از سوی شهروندان هستیم، در حالی‌ که مسئولان بارها عنوان کرده‌اند که ذخایر آب استان محدود بوده و باید در مصرف آن عاقلانه رفتار کرد.

معاون آبخیزداری منابع طبیعی‌و آبخیزداری استان مرکزی تصریح کرد: طرح‌های آبخیزداری از مهمترین طرح‌های اجرایی اداره کل منابع طبیعی استان بوده که در این مورد برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای در استان انجام می‌گیرد.

نوری با اشاره به مزایای اجرای طرح آبخیزداری گفت: این طرح‌ها نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت خاک دارند و با اجرای آن‌ها می‌توان علاوه بر ذخیره نزولات آسمانی، در پایداری و جلوگیری از فرسایش خاک، توسعه مراتع و حفظ پوشش گیاهی تاثیر گذار هستند.

وی افزود: در حوزه آبخیز کهلو 5 روستای کهلو بالا و پایین و گوجه‌گل، جورقین و شولک وجود دارند که از مزایای این حوزه در آینده بهره‌مند می‌شوند و امیدواریم که در اجرای ایمن طرح همکاری لازم را با مسئولان انجام دهند.

 

 

چاپ این صفحه

تاريخ : برچسب:, | 13:52 | نویسنده : میثم اله وردی |