نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور لایروبی قنات کشاورزی روستاهای این شهرستان ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار تخصیص یافت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، عباس صلاحی شامگاه گذشته در بازدید از روستاهای دهستان کوهپناه تفرش برطرف کردن مشکلات روستائیان را یکی از اهداف حضور در روستاها دانست و اظهار داشت: حل مشکلات مردم روستاها از جمله رفع مشکل آب کشاورزی از اولویتهای نظام و از مهمترین وظایف مسئولان شهرستانی بوده که باید در برطرف کردن مشکلات از تمام توان خود استفاده کنند.
وی افزود: اگر زمینه افزایش معیشت برای روستائیان فراهم شود مشکلاتی که از ناحیه مهاجرت این افراد به شهرها انجام میشود کاهش یافته و مانع از مهاجرت مردم میشود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بالا بردن امکانات و خدماترسانی مناسب از مهمترین عوامل رشد روستاها است.
صلاحی خاطرنشان کرد: با توجه به تحریمهای گسترده دشمنان باید از امکانات و نیروی کار روستاها در رشد و پویایی صنعت دامداری و کشاورزی روستاها بهترین استفاده را داشته باشیم.
وی افزود: حضور گسترده مردم شهرها و روستاها در مسائل مختلف و حمایت آنان از نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره نقطه قوتی برای کشور بوده و مسئولان نیز باید با خدمت به مردم قدردان آنان باشند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی بااشاره به تخصیص اعتبار لایروبی قنات گفت: 4 میلیارد و 800 میلیون ریال اعتبار به منظور لایروبی قنات کشاورزی این شهرستان تخصیص یافت.
در بازدید صلاحی با مردم روستاهای سفیدشبان، سفیداب، سربند، کشه و دارستان دیدار و با مسائل و مشکلات این روستاها از نزدیک آشنا شدند که رفع مشکل آب شرب، ضرورت لایروبی قنوات کشاورزی با توجه به خشکسالیهای گذشته، آسفالت کردن جادههای دسترسی تعدادی از روستاها به راه اصلی، تامین اعتبار به منظور ساخت غسالخانه و تعمیرحمام عمومی، اختصاص وام کشاورزی به کشاورزان و تامین اشتغال جوانان در روستاها از خواستههای مردم در این بازدیدها بود


رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران تفرش از اکران فیلم شیار 143 ویژه خانواده شاهد و ایثارگر این شهرستان خبر داد.
محمد مشهدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: فیلم شیار 143 ساخته نرگس آبیار از 25 آذر به مدت 2 روز در چهار سانس ویژه خانواده شهدا و ایثارگران به نمایش در خواهد آمد.
وی ادامه داد: این فیلم که به روایت زندگی و انتظار یک مادر شهید میپردازد با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و تجلیل از خانواده شهدا اکران خواهد شد.
رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران تفرش با بیان اینکه در اکران این فیلم علاوه بر خانوادههای شهدا، مدیران اجرایی و عموم علاقهمندان حضور خواهند داشت، تصریح کرد: این فیلم در سالن آمفیتئاتر شهرستان تفرش به نمایش در خواهد آمد.
مشهدی تاکید کرد: فیلم شیار 143 با نگاه انسانی و تاثیرگذار به موضوع جنگ توانست توجه تمام گرایشها و طیفهای مختلف جامعه را به خود جلب کند و از جمله فیلمهایی است که مورد استقبال خانوادهها به ویژه خانوادههای شهدا قرار گرفته است.


امام جمعه تفرش گفت: بهتر است با فرهنگ سازی اجتماعات مردم تفرش به ویژه درعزاداری ها در یک مکان متمرکز کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، حجت الاسلام محمد مومنی شامگاه سه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان بهترین راه برای تقویت روح ایمان در جامعه را تعظیم شعائر دینی دانست و اظهار داشت: اگر شعائر دینی به درستی اهمیت داده شود، دینداری در جامعه فراگیر و روح باورهای دینی و ارزشهای اسلامی در جامعه احیا میشود.
وی اقامه عزای برای ائمه معصومین به خصوص امام حسین (ع) را از مهمترین شعائر دینی دانست و افزود: عزاداری برای ائمه معصومین(ع) دارای ثواب ویژهای بوده که اگر مردم از آن آگاه بودند، با تمام وجود عزاداری میکردند.
امام جمعه تفرش وحدت امت اسلامی را فلسفه اصلی عزاداریها دانست و تصریح کرد: فلسفه عزاداری این است که مردم به مسائل سیاسی عاشورا نیز توجه کنند که بخش عمده آن وحدت و یکپارچگی امت اسلامی و جمع شدن زیر بیرق حضرت سیدالشهدا(ع) است که از این طریق میتوانند توطئههای دشمنان را خنثی کنند.
حجت الاسلام مومنی پیاده روی عزاداران حسینی را نوعی حماسه نامید و گفت: هر سال شاهد حضور با شکوه عزاداران حسینی به مناسبت اربعین حسینی در کربلا هستیم که نوعی حماسه و جنگ با دستگاههای استکباری و نوعی برائت از ظالمین عالم است.
وی فرهنگ سازی جهت تجمع بیشترمردم در عزاداریهای شهرستان در یک مکان را مهم دانست و افزود: بهتر است با فرهنگ سازی اجتماعات مردم تفرش به ویژه درعزاداریها در یک مکان متمرکز کرد که این مسئله دوستان را امیدوار و دشمنان را نا امید میکند.
حجت الاسلام مومنی با اشاره به مراسم روز اربعین در تفرش تصریح کرد: باید با همکاری و هماهنگی ادارات، حضور مردم را در مراسم روز اربعین که در مصلی برگزار میشود پر رنگتر کرده که انعکاس سیاسی و اجتماعی مطلوبی را دارد.
امام جمعه تفرش نماز را از شعائر مهم دینی دانست و گفت: نماز دانشگاهی است که همه نوع آموزشی اعم از امامت، ولایت، معاد، اخلاق، توکل و تواضع وجود دارد وبه خاطر همین است که در راس امور است.
حجت الاسلام مومنی با اشاره به اینکه خروجی برنامههای فرهنگی باید اهمیت دادن بیشتر به نماز باشد، تصریح کرد: باید در برنامه ریزیها بیشتر دقت شود وسعی بر این باشد که خروجی برنامههای فرهنگی این باشد که نماز از مظلومیت در آمده و بیشتر به صحنه کشیده شود.
وی خاطر نشان کرد: مساجد پایگاههای تربیت انسانهای مومن و جهادی و مبارز است که اگر این سنگرها خالی شود باید ترسید و همه وظیفه داریم که زمینههای لازم برای حضور بیشتر مردم را فراهم و در این باره فرهنگ سازی نماییم.


مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش گفت: توجه به اشتغال زایی خانوادههای مددجویان تحت حمایت یکی از مهمترین اولویتهای کمیته امداد تفرش است.
قاسم مقدم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از تفرش، با اشاره به خدمات این نهاد برای افراد تحت حمایت اظهار داشت: اولویت کمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش خودکفایی مددجویان در راستای حمایت از افرادی که تحت پوشش این نهاد بوده است که این عمل سبب استقلال آنان میشود.
وی افزود: تاکنون مهمترین کاری که توسط کمیته امداد انجام شده این بوده که فرزندان خانوادههای کم بضاعت و بی سرپرست از تحصیل عقب نمانند و بتوانند در کنار دیگر دانشآموزان به تحیل ادامه دهند.
مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش تصریح کرد: نیروهای این نهاد با عشق و براساس علاقه کار خود را ادامه میدهند که این سبب موفقیت کمیته امداد امام خمینی(ره) در تمام زمینهها شده و امیدواریم روزی فرا رسد که همه این افراد بتوانند بدون دغدغه مالی زندگی کنند.
مقدم با اشاره به برنامههای کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: این نهاد در صدد است برای خانوادههای نیازمند فرصت شغلی ایجاد کند تا بتوانند کسب درآمد مناسبی داشته باشند.
وی افزود: در 6 ماه نخست امسال این نهاد 261 مورد خدمات برای خانوادههای تحت حمایت ارئه کرده که شامل خدمات فرهنگی، آموزشی و پرورشی به دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد بوده است.
مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش تصریح کرد: کمیته امداد برای ارائه این خدمات مبلغ 46 میلیون ریال هزینه کرده است.
مقدم بااشاره به خدمات فرهنگی ارائه شده گفت: برای افراد تحت حمایت کانونهای فرهنگی موقت را برگزار کردهایم این نهاد هر ساله زمانی با شروع تعطیلات برنامههای متنوعی برای نوجوانان وجوانان تدارک دیده است.
وی افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش با مشارکت مردم و همکاری خیران در امر تحصیل دانشآموزان و دانشجویان برای رسیدن به درجات برتر تلاش میکنند.


پایگاه خبری تفرش:
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان تفرش گفت: با حضور جمعی از خواهران بسیجی در قالب اردوی جهادی یک روزه طرح جمعآوری بادامهای آلوده به آفت زنبور مغز خوار بادام در این شهرستان انجام شد.
منصور کریمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، با بیان این خبر افزود: این طرح با هدف آموزش باغداران شهرستان با مبارزه غیرشیمیایی با آفت زنبور مغزخوار بادام با مشارکت ناحیه مقاومت بسیج شهرستان به صورت نمادین انجام شد.
وی گفت: بادامهای آلوده به این آفت در این اقدام جمعآوری و سوزانده شدند.
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان تفرش بیان کرد: آفت زنبور مغزخوار طی سالهای اخیر خسارت قابل توجهی به محصول بادام شهرستان وارد کرده و بهترین شیوه مبارزه با آن جمعآوری و معدوم کردن بادامهای آلوده به این آفت است
کریمی پاییز را بهترین فرصت برای کاهش خسارت احتمالی سال آینده برای بادامکاران عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه زنبور مغزخوار بادام سالانه خسارت زیادی به محصول بادام میزند و زمستان را در بادامهای آلوده بر روی درختان به سر میبرد، بهترین روش مبارزه، جمعآوری و سوزاندن همگانی بادامهای آلوده است.
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان تفرش توضیح داد: زنبور مغزخوار بادام تمام تابستان، پاییز، زمستان و قسمتی از بهار را به صورت لارو در داخل میوههای بادام روی درخت میگذراند و کمی قبل از شکوفه زدن درختان بادام که معمولا مصادف با فروردین است، لاروها به تدریج تبدیل به شفیره میشوند.
وی افزود: زنبورهای نر و ماده مغزخوار بادام که بیشتر در ساعتهای گرم و آفتابی روز فعال هستند، روی شاخههای درخت بادام جفتگیری میکنند و حشره ماده تخمهای خود را در داخل میوه بادام میگذ
کریمی گفت: حشره کامل این آفت زنبوری است که ماده آن شش تا هشت میلیمتر طول دارد و حشره نر کمی کوچکتر و اندازه آن بین چهار تا شش میلیمتر است که در دوره لاروی خود از مغز بادام تغذیه میکند.


فرماندار تفرش گفت: ایدههای نو و کارشناسی برای مبارزه با مواد مخدر ارائه شده است و میخواهیم با بسیج همگانی مبارزه با مواد مخدر در تفرش را شدت ببخیشیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، کریم حمیدوند در نشست ستاد مبارزه با مواد مخدر شهرستان تفرش اظهار داشت: اعتیاد زنان و نوجوانان در سالهای اخیر در ایران یک چراغ خطر است که این میزان در سالهای 89 و 90 به بیشترین میزان رسیده است.
فرماندار تفرش با اشاره به آثار سوء مصرف مواد مخدر گفت: استفاده از این مواد افیونی سبب ایجاد خسارت به ابعاد اقتصادی اجتماعی و فرهنگی شده و یک فرد مفید جامعه را به بیمار تبدیل میکند.
حمیدوند با اشاره به اشاعه مواد مخدر توسط دشمنان برای مخدوش کردن چهره نظام گفت: بسیاری از کشورها با عرضه مواد مخدر در کشور ایران بدنبال مخدوش کردن چهره نظام هستند و مسئولان به عنوان نخستین و مکلفترین افراد باید با مصرف این مواد در جامعه برخورد کنند.
وی افزود: مبارزه با مواد مخدر یک امر جهادگونه است و مبارزه دراین راه یک جهاد با بدیهای جامعه است و بنابراین مسئولان فرهنگی تفرش مبارزه با مواد مخدر را جدی بگیرند زیرا گسترش اعتیاد از مصادیق جنگ نرم است.
فرماندار تفرش هماهنگی دستگاهها در اجرای طرح کارزار رسانهای را یکی از راههای موثر پیشگیری دانست و تصریح کرد: اجرای این طرح در استان و شهرستانها باید توسط دستگاههای مربوطه جدی گرفته شود و با نهایت تلاش در تحقق اهداف این طرح همت کنند.
حمیدوند با اشاره به لزوم عدم تشتت دستگاهها برای مبارزه با مواد مخدر گفت: باید از پراکندگی و تشتت بین دستگاهها جلوگیری شود، همکاری و مساعدت دستگاههای اجرایی بیشتر شده تا بتوانیم در مبارزه با مواد مخدر برنامهریزیهای صحیح را اجرایی کنیم.
وی افزود: باید نسبت به سلامت و آینده جامعه اسلامی خود دغدغه داشته باشیم و بخشی از افراد که گرفتار اعتیاد میشوند نیازمند توجه ویژه هستند زیرا نگاه تکلیفگرایانه در حوزه مبارزه با مواد مخدر دارای اهمیت اساسی است.
فرماندار تفرش نجات یک انسان را نجات جامعه دانست و تصریح کرد: تلاش و همت در راه امنیت اخلاقی و مبارزه با مواد مخدر یک کار خداپسندانه و دارای اجر اخروی است که باید به عنوان یک وظیفه شرعی نگریست.


معاونت پیشگیری بهزیستی استان مرکزی گفت: پیشگیری از مصرف مواد مخدر به ویژه شیشه در ۶ استان کشور به صورت پایلوت اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش،کیانوش امینی عصر امروز در جلسه هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان تفرش اظهار داشت: مواد مخدر شیشه یکی از پر مصرفترین مواد در سطح استان مرکزی است که بیشترین مصرف کنندگان آن زنان و نوجوانان هستند.
وی افزود: اثرات تخریبی شیشه در زمینههای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی نشانگر عوارض بد این مواد است.
معاونت پیشگیری بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: پیشگیری از مصرف مواد مخدر به خصوص شیشه در 6 استان کشور به صورت پایلوت اجرا میشود.
وی از اجرای طرح کارزار رسانهای در استان مرکزی خبر داد و افزود: این طرح با هدف بمباران اطلاعات رسانههای استان در پیشگیری از مصرف مواد مخدر از تاریخ 13دی ماه به صورت یک هفته اجرا میشود.
معاونت پیشگیری بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: در این طرح بیش از120 ویژه برنامه با هدف پیشگیری از مصرف مواد مخدر و نجات جان فرد که نجات جامعه را در پی دارد اجرایی میشود.
امینی خواستار همکاری نهادهای مختلف در این طرح شد و گفت: تشکلها و سازمانهای مردم نهاد همانند جمعیت هلال احمر در پیشبرد این امر از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ارائه تبلیغات و رفتارهای پیشگیرانه در گروههای مختلف سنی متفاوت است.
وی ظرفیت رسانه در این طرح را موثر دانست و افزود: صدا و سیما یکی از موثرترین نهادهای اجرایی در این کارزار رسانهای است که با پخش کلیپ، تیزر، فیلم کوتاه میتواند در فواصل زمانی و مدت مشخص تاثیر بسزایی داشته باشد.
معاونت پیشگیری بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: پخش تراکت، بروشور و پوستر، طراحی لوگو ویژه پیشگیری و نصب در مکانهای اجرای طرح اجرای تئاتر خیابانی با موضوع مواد مخدر، استفاده از ظرفیت مدارس و دانشگاهها از دیگر عنوان برنامههای پیشبینی شده در طرح کارزار رسانهای است.


نماینده تفرش طی تذکری به وزیر صنعت معدن تجارت خواستار پاسخگویی در خصوص علت حذف یارانه آرد و افزایش قیمت نان شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، عباس صلاحی طی تذکر شفاهی خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی از وزیر کشور خواست تا نسبت به شهر شدن روستای ترخواب دستورات لازم را صادر کند. همچنین پرداخت خسارت کشاورزان تفرشی و دو بانده کردن جاده اراک-همدان از درخواست های دیگر وی از تذکرات شفاهی از وزرای کشاورزی و راه و مسکن است
وی در تذکر دیگری به وزیر بهداشت خواستار تامین بودجه خانه بهداشت فرمهین شد و به وزیر علوم نیز متذکر شد که هر چه سریعتر مطالبات هیأت علمی دانشگاه تفرش پرداخت شود.


مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیران و دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش پیش از ظهر امروز در این مراسم گفت: اولین جرقههای جنبش دانشجویی در ایران قبل از انقلاب و با شهادت سه شهید دانشجو در سال 1332 در دانشکده فنی دانشگاه تهران زده و با اقدام استکبار ستیزی این سه شهید ادامه پیدا کرد.
حجتالاسلام رسول ظرافت با بیان این که جنبش دانشجویی ایران قبل از انقلاب در برابر استبداد و بعد از آن در برابر استکبار ایستاد، افزود: آرمان خواهی، استکبار ستیزی و عدالت خواهی و تلاش برای حفظ استقلال مهمترین رسالت جنبش دانشجویی است که باید توسط دانشجویان دنبال گردد.
وی اظهار داشت: در عصر کنونی نیز دانشجویان باید به این باور برسند که میتوانند با اتکا به نبوغ علمی خود شعار ما میتوانیم را در جهان طنینانداز کنند.
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش تصریح کرد: روحیه استکبار، حفظ منافع خود و وابسته کردن ملتها به خود است که ایستادگی در برابر زیادهخواهیهای استعمار و خنثی کردن نقشههای آنان رسالت دانشجویان در عصر کنونی است.
در پایان این مراسم از دانشجویان برتر علمی و فعال در عرصههای فرهنگی با اهدا لوح یادبود و جوایزی تقدیر شد.


مدیر جهاد کشاورزی تفرش گفت: به دلیل کاهش منابع آبی در این شهرستان، سطح زیرکشت گندم آبی امسال نسبت به سالهای گذشته، حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است.
علی محبعلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به کشت پاییزی این شهرستان اظهار داشت: محصولات زراعی تفرش شامل 6 هزار هکتار گندم دیم، 850 هکتار گندم آبی، 1100 هکتار جو آبی تاکنون کشت شده است.
وی افزود: برای کشت این مقدار محصول زراعی کشاورزان علاوه بر بذور خود مصرفی، بیش از 38 تن بذور گواهی شده نیز در اختیار کشاورزان قرار داده شد و ارقام مورد کشت کشاورزان، در گندم دیم اغلب رقم سرداری و در گندم آبی بک کراس روشن، اروم، میهن و در جو آبی رقم بهمن و ماکویی کشت شده است.
مدیرجهاد کشاورزی تفرش تصریح کرد: با توجه به بارندگیهای گذشته تمامی مزارع کشت شده از وضعیت سطح سبز مناسبی برخوردار بوده است.
محبعلی با اشاره به مدیریت مزارع با استفاده از کارشناسان جهادکشاورزی این شهرستان گفت: در راستای مدیریت بهتر مزارع، در مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول گندم کارشناسان ناظر به منظور نظارت و راهنمایی کشاورزان و رعایت اصول بهزراعی در کشت درنظر گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: در سال 92 نیز درشهرستان تفرش بیش از 17 هزار تن محصولات زراعی شامل گندم، جو،حبوبات، علوفه، سیر و صیفیجات تولید شده که این میزان محصول در 3 هزار 600 هکتار از اراضی آبی و 7هزار و 300 هکتار اراضی دیم کشت شده است.


امام جمعه تفرش گفت: گرامیداشت اربعین، تعظیم شعائر دینی و رمز پویایی همیشگی نهضت حسینی و وفاداری به مکتب سرخ عاشوراست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، حجت الاسلام سیدمحمد مومنی در خطبههای آئین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان تفرش با اشاره به فرا رسیدن ایام عزاداری امام حسین (ع) در روز اربعین اظهار داشت: اربعین روز بصیرت و میثاق با آرمانهای امام حسین(ع) بوده و در واقع اربعین یادآور خاطره مبارزه دو گروه حق و باطل است.
وی افزود: حضور عزاداران در اربعین حسینی نمایش شور حسینی و خلق حماسه حسینی دگری است و شور عزاداران حسینی در اربعین حسینی در پیاده روی عمومی بیست میلیونی به نمایش گذاشته شده است و در روزهای آینده این اجتماع حسینی افزایش مییابد.
حجت الاسلام مومنی بر برگزاری باشکوه عزاداری در روز اربعین در این شهرستان تاکید کرد و افزود:تمرکز عزاداری ها در مصلی این شهرستان و تجمیع هیئتهای عزاداری سبب باشکوه برگزار شدن عزاداری امام حسین(ع) میشود.
امام جمعه تفرش با اشاره به گرانی قیمت نان و نارضایتی مردم از این مسئله گفت: این گرانی سبب فشار به طبقه اقتصادی جامعه میشود و یکی از سیاستهای تعدیلی دولت است.
حجت الاسلام مومنی تصریح کرد: افزایش قیمت نان سب جلوگیری از اسراف و نتظیم قیمت ها در جامعه می شود و امید است دولت با تخصیص یارانه و هزینه های جانبی از قشر ضعیف جامعه حمایت نماید.
وی با اشاره به روز بیمه این امر را یک سرمایه گذاری در جامعه عنوان کرد و افزود: بیمه یک برنامه ریزی اقتصادی بمنظور کمک به نیازمندان و محرومین است.
امام جمعه تفرش بیمه را یک ضمانت نامه در برابر بلایا و سوانح دانست و خاطر نشان کرد: سرمایه گذاری برای آینده و ایجاد اطمینان خاطر برای خانواده مهمترین مزایای بیمه هستند.


مدیرکل راهوشهرسازی استان مرکزی گفت: جاده ابرهدر به سرآبادان با تامین اعتبار ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از سوی اداره راه و شهرسازی و ۱ میلیارد ریال از طریق مشارکت مردمی بهزودی احداث میشود.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، مجیدرضا نصراللهنژاد عصرامروز در جلسه بررسی پروژههای اداره راهوشهرسازی شهرستان تفرش با اشاره به ساماندهی مسیرهای روستایی اظهار داشت: امسال 6 مسیر روستایی در شهرستان تفرش به صورت پروژههای اولویتدار در دست اقدام هستند.
وی افزود: از جمله مسیرهای اولویتدار مطرح شده در این شهرستان مسیر روستای ابرهدر به سرآبادان بوده که در دست اقدام هستند تا رفتو آمد را برای شهروندان در این نقاط هموار سازد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: جاده ابرهدر به سرآبادان با اعتبار 1 میلیارد و 600 میلیون ریال از سوی اداره راه و شهرسازی و 1 میلیارد ریال پرداختی از سوی خودیاری اهالی احداث این جاده آغاز میشود.
نصراللهنژاد با اشاره به اعتبارات تخصیص یافته در سال آینده گفت: برای سال آینده اعتباری را برای تونل نقره کمره در نظر گرفته شده و 30 درصد از قیر حوزه روستایی در استان مرکزی برای این شهرستان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: تونل نقرهکمره یکی از تونلهایی است که به سبب این که در گردنه گیان، شاهد ریزش سنگ و برف هستیم، علیرغم دریافت اعتبار 7میلیارد ریالی به سبب طلب 150 میلیارد ریالی پیمانکار از پروژه، به اتمام نرسیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: تنها برای سهولت آمد و شد میتوان با نصب توری در این منطقه از ریزش سنگ جلوگیری کرد چرا که به سبب وجود شیب 14درصدی در جاده قدیم و شیب مجاز 8درصدی امکان استفاه از جاده قدیم برای ساکنان منطقه وجود ندارد.
نصراللهنژاد با اشاره به روشنایی این گردنه گفت: به منظور روشنایی در این گردنه با پیمانکار قراردادی بسته و تیرهای چراغ برق نصب شده که اعتبار لازم برای این امر نیز اختصاص یافته است.
وی افزود: از محل اعتبار روکش آسفالت مسیر اراک، فراهان و تفرش، بخشی از روکش آسفالت در محدوده شهرستان تفرش انجام میشود و تلاش میکنیم با جذب اعتبار لازم راههای لازم این شهرستان را آسفالت کنیم که برای این کار بخشی از اعتبار 103 میلیارد ریالی روکش محور اراک _فرمهین _تفرش، برای روکش راههای تفرش هزینه میشود.


مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: عملیات تکمیل استخر تفرش به پایان رسیده و این مجموعه هماکنون آماده بهرهبرداری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سعید ملکی صبح امروز در حاشیه بازدید از طرحهای ورزشی شهرستان تفرش اظهار داشت: عملیات احداث استخر تفرش در بخشهای فونداسیون، دیوارکشی محوطه، کاشیکاری، خرید سوله و ساندویچ پنل به اجرا در آمد و با پیگیریهای انجام شده در کوتاهترین زمان ممکن به پایان رسید.
وی تصریح کرد: این استخر در هفته جاری به مرحله بهرهبرداری رسید که پس از افتتاح اصلی سازه و سقف دچار مشکل کوچکی شد که با نظر کارشناسان دفتر فنی اداره کل نسبت به بازسازی و تعمیر اساسی آن اقدام شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه فرمانداری تفرش همکاری بسیار خوبی در تکمیل و احداث این پروژه داشت، خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهرهبرداری از این پروژه شاهد پرورش شناگرانی ماهر در سطح قهرمانی و حرفهای در این شهرستان باشیم.
ملکی همچنین با حضور در شهرستان شازند از پروژههای ورزشی این شهرستان نیز بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید از مجید عسگری فرماندار شازند خواست، با توجه به استقرار صنایع بزرگ همچون پالایشگاه و پتروشیمی زمینههای مشارکت بخش خصوصی را در اجرای طرحهای عمرانی فراهم سازد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی بیان داشت: بخش خصوصی میتواند در زمینه تجهیز و نگهداری اماکن ورزشی یاریگر بخش دولتی باشد.
ملکی گفت: شهرستان شازند دارای واحدهای بزرگ صنعتی همچون پالایشگاه و پتروشیمی است که بهرهگیری از ظرفیت این واحدهای بزرگ میتواند منجر به توسعه ورزش شهرستان شود.
وی در بازدید سرزده خود از شهرستان شازند وضعیت هیئت سوارکاری، برگزاری مسابقات کشتی و فوتبال شازند را مورد بررسی قرار داد.


رئیس دادگستری تفرش گفت: اراضی شهرستان تفرش براساس درجهبندی واگذار میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، رضا میرزایی ظهرامروز در جلسه کمیته حفاظت از اراضی منابع ملی بااشاره بر افزایش امکانات و تمایل مردم به داشتن زمین های کشاورزی در نقاط مختلف اظهار کرد:امروزه تعرض و تخریب اراضی ملی آسان شده اما به لحاظ اهمیت حفظ حقوق بیت المال مسئولین امر باید هوشیاری کافی در حفاظت از اراضی را داشته باشند.
رئیس دادگستری تفرش افزود: پیشگیری از غصب اراضی ملی یکی از مهمترین وظایف دشتگاه قضائی است و این کمیته در چارچوب قانون و مطابق دستورالعمل با متخلفین برخورد می کند.
وی با تصریح کرد: حفظ و حراست از منابع طبیعی و تبیین نقش و جایگاه با ارزش منابع طبیعی و ارزش ملی دارای اهمیت بوده و مورد تاکید است و اقشار مردم و مسئولان به تبعات بعد از تخریب و تجاوز به منابع ملی باید هوشیار و آگاه باشند.
رئیس دادگستری تفرش بااشاره به اهمیت منابع طبیعی گفت: منابع طبیعی سرمایه ارزشمندی است که باید در حمایت از آن و انتقال این سرمایه با ارزش به نسل های بعد تلاش کرد و در این راستا با افراد متخلف و فرصت طلب برخورد جدی و قانونی صورت گیرد.
به گفته وی، موضوع حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی باید به یک اراده ملی تبدیل شود و در همین راستا باید با بکارگیری تعامل و همگرایی حداکثری عموم مردم و راهکارهای قانونی، جایگاه واقعی حفاظت از منابع طبیعی را درمیان همه اقشار جامعه تبیین ونهادینه کنیم.
وی بااشاره به مصوبات جلسه گفت: دستگاه های زیربط این کمیته از تمام توان خود در گشت های مختلف استفاده کرده و بمنظور اجرای رای قطعی از توان و ظرفیت مراجع قضائی استفاده کنند و نیز اراضی بر اساس درجه بندی واگذار شده و حریم رودخانه ها نیز حفظ گردد.


مدیرکمیته امداد امام خمینی(ره) تفرش گفت: در ۶ ماه نخست امسال یک میلیارد و ۲۴۹ میلیون ریال برای بیمه زنان سرپرست خانواده تحت حمایت این نهاد هزینه شده است.
قاسم مقدم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تفرش، با اشاره به زنان سرپرست خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار داشت: ارائه خدمات درمانی به مددجویان تحت حمایت امداد از ابتدای تاسیس این نهاد از مهمترین خدمات به اقشار نیازمند بوده است.
وی افزود: بیشتر زنان سرپرست خانوار از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شدهاند و حق بیمه و مستمر از طریق امداد به حساب آنها واریز میشود.
مدیرکمیته امداد امامخمینی(ره) تفرش با اشاره به خدمات درمانی بیماران تحت پوشش گفت: خدمات انجام شده توسط این نهاد کمک به درمان بیماران به ویژه افراد با بیماری صعبالعلاج یکی از اقدامات مهم بوده است.
مقدم تصریح کرد:کمیته امداد امامخمینی(ره) با ارائه خدمات، آماده خدمترسانی به افراد بیبضاعت و محرومان شهرستان تفرش است.
وی با اشاره به دیدگاههای اسلامیحاکم بر نظام کشور و سفارشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری افزود: در نظام اسلامی خانواده جایگاه مهمی دارد و زن نیز بهعنوان جایگاه برتر باید تعریف شود.
مدیرکمیته امداد امامخمینی(ره) تفرش خاطرنشان کرد: مهارتهای تربیتی، رفتاری، اخلاقی و اعتقادی برای بالا بردن سطح فضای خانوادهها در حال آموزش است، ضمن اینکه به گونهای برای زنان سرپرست خانوار ایجاد شغل کنیم و خانهداری نیز تعریف شغلی داشته باشد.
مقدم تصریح کرد: اهداف کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای خودکفایی و استقلال زنان و خانواده های تحت پوشش کمیته امداد نیازمند عزم عمومی است.


.: Weblog Themes By Pichak :.